Top Ad 728x90

Thursday, 2 March 2017

Lelaki Ini Buat Toner Untuk Maknya Bebas Daripada Jeragat. Anda Yang Umur 35 Ke Atas Patut Cuba!

loading...

Kalau anda salah seorang daripada orang yang ada masalah jeragat, pasti anda tahu betapa payahnya nak berdepan masalah kulit ini.

Lelaki Ini Buat Toner Untuk Maknya Bebas Daripada Jeragat. Anda Yang Umur 35 Ke Atas Patut Cuba!
Lelaki Ini Buat Toner Untuk Maknya Bebas Daripada Jeragat. Anda Yang Umur 35 Ke Atas Patut Cuba!

Lebih-lebih lagi kalau anda yang mempunyai kulit cerah, boleh hilang keyakinan andai tak dirawat, silap-silap kulit tampak lebih gelap dari biasa.

ARTIKEL MENARIK:
1. Terbukti!! Cara Ini Dapat Memutihkan Gigi Dalam Masa Seminit Sahaja. SILA SHARE!

2. Rendam Kaki Anda Ke Dalam Air Garam Hangat Selama 30 Minit, Anda Akan terkejut Dengan Apa Yang Terjadi !!

3. MESTI CUBA !! Putihkan Gigi, Tak Perlu Jumpa Doktor Gigi, Hanya Campuran 2 Bahan Ini Terbukti Berkesan Hanya Selama 2 Minit!! SILA SHARE

4. Sering Di Tolak Suami.. Gara-Gara Wajah HItam Seperti Africa.. Usah Khuatir Lagi.. Inilah Solusinya Yang Hitam Menjadi Putih Mulus.. Dengan Adunan Buah Belimbing Buluh,, Nampak Pelik Bukan

5. Cara Tradisional Yang Anda Mungkin Tidak Tahu Untuk Mengurangkan Suhu Badan yang Tinggi Andainya Anda Demam. Anda Pasti Tak Percaya Ramuan2nya.Rupa2nya senang je...


loading...

Mungkin ada yang sudah mencuba dan sanggup habis duit beribu-ribu demi menghapuskan jeragat. Jenuh cuba pelbagai produk tetapi tetap tiada kesannya! Tetapi tahukah anda, hanya dengan menggunakan bahan dapur, masalah jeragat juga boleh hilang?

Ok untuk tahu lebih jelas, baca perkongsian Herry Rozular ini...

Malam ni nak buat toner kat mak kita. Jeragat ni memang benda biasa bila dah umur 35 ke atas. Orang kulit normal pun boleh amalkan cuma tak payah letak limau nipis tu je. Ni salah satu daripada resepi kulit cantik pakai bahan semula jadi yang saya upkan hari tu.1. Ni botol beli dekat daiso. Tak ada daiso beli je la botol-botol macam ni dalam watson atau guardian.2. Ni je bahannya. Depend saiz botol macam mana. Kalau kecil, timun itu potong dua.3. Blend je timun tadi.Dah siap tu tapis pastu letak limau nipis. Limau nipis ni untuk orang berjeragat. Kalau normal cukup je dengan timun tadi. Nak best lagi letak dalam peti sejuk. Nanti spray memang rasa segar!

Moga bermanfaat buat anda...

Sumber: Mingguan Wanita

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90