Top Ad 728x90

Wednesday, 8 March 2017

Konsert Ben Nathan Yang Pertama Selepas Hidup Gelandangan

loading...

Konsert Ben Nathan Yang Pertama Selepas Hidup Gelandangan

Konsert Ben Nathan Yang Pertama Selepas Hidup Gelandangan
Konsert Ben Nathan Yang Pertama Selepas Hidup Gelandangan

Malah, Ben Nathan dituduh menagih dadah menyebabkan pihak berkuasa menjalankan saringan awal air kencing dan pemeriksaan di hospital ternyata Ben Nathan bersih daripada dadah.

ARTIKEL MENARIK:
1. Rakaman Artis Wanita Sedang Mabuk dan Leka Memeluk VIP Tersebar. Femes Melalui Drama Slot TV3 Ketika Ini

2. AKHIRNYA..Ini Respon Nora Danish Yang Ditunggu Ramai, Kahwin Nedim Hujung Bulan Ini

3. Penjelasan Herman Tino Akui Menumpang Populariti Aiman Tino Selepas Hafiz Suip

4. 11 Koleksi Gambar Baizura, Isteri Kepada Aqasha Yang Cantik Jelita

5. PANAS TELINGA!! Selepas muatnaik foto sindiran dikaitkan dengan Rita Rudaini, ini pula kenyataan susulan mengejutkan Donna Muslim yang korang tak sanggup baca!!!


loading...


Apa yang mengembirakan konsert pertama Ben Nathan setelah sekian lama hidup gelandangan, Yayasan Artis 1Malaysia bekerjasama dengan ahli perniagaan terkenal, Tan Sri Syed Mohd Yusof Syed Nasir atau Jojo akan menganjurkan konsert Ben Nathan di Saloma Bistro, Kuala Lumpur pada Mei 2017 ini. Tarikh konsert Ben Nathan ini akan diumumkan kelak.

“Dalam keadaannya sekarang, Ben memerlukan sokongan pelbagai pihak. Minat Ben terhadap nyanyian tidak pernah pudar, malah dia masih ingat semua lagunya dan dia juga menghafal lagu nyanyian saya.

“Jika berbual dengannya mengenai perkara lain, dia akan tetap bercerita mengenai muzik. Konsert ini juga bertujuan untuk mengumpul dana bagi membantunya,” Datuk DJ Dave.

Menurut pengerusi, Datuk DJ Dave Datuk Zainal Abidin juga sudah menyatakan persetujuan untuk membuat persembahan di konsert itu secara percuma.

Ben masih ditempatkan di Hospital Kuala Lumpur (HKL) selepas dimasukkan ke situ sejak 3 Februari lalu dan keluarga Ben menyerahkan sepenuh tanggungjawab kepada DJ Dave untuk menjaga dan menguruskan Ben.

Pengarah Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) akan melawatnya di HKL dan mereka akan membantu untuk mencari tempat perlindungan untuk Ben Nathan supaya mengelakkan dirinya daripada hidup gelandangan semula.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90