Top Ad 728x90

Saturday, 4 March 2017

JIJIK ! Gadis Dedah Cerita Sebenar Diberi Makan Taik Di Kedai Mamak A****** ! MOHON SEBARKAN !

loading...

Wanita tak sedar termakan sarung najis dalam restoran mamak |Perlis: Seorang wanita muntah-muntah apabila menyedari kari ayam yang dimakannya mengandungi satu sarung najis ayam di sebuah restoran mamak nasi kandar di sini.

JIJIK ! Gadis Dedah Cerita Sebenar Diberi Makan Taik Di Kedai Mamak A****** ! MOHON SEBARKAN !
JIJIK ! Gadis Dedah Cerita Sebenar Diberi Makan Taik Di Kedai Mamak A****** ! MOHON SEBARKAN !

Wanita yang dikenali sebagai Aishah Harun itu yang berasal dari Kedah, telah memuat naik beberapa gambar di media sosial yang diambilnya ketika makan di restoran mamak berkenaan.

ARTIKEL MENARIK:
1. KINI VIRAL : "Saya Hanya Tak Mampu Berjalan, Bukannya Tak Mampu Hidup"

2. Bayi Perempuan Enam Bulan Ditahan, Tidur Di Dalam Lokap ??

3. Guru Lelaki Dirogol 4 Pelajar Wanita Sampai Pengsan

4. Isteri Naik Hantu Belasah Suami Yang Menganggur dan Pemalas

5. Viral Video Pelajar Dipukul Dan Ditendang Guru.. Selepas Disiasat Polis, Terbongkar Kisah Sebenar!!!


loading...

Melalui perkongsiannya, dia menyatakan kekesalannya dengan insiden ini. Dia juga mendakwa telah muntah-muntah akibat termakan masakan yang dimasak bersama sarung najis ayam tersebut.

Menurut Aishah, dia bersama suaminya pergi ke restoran nasi kandar terbabit untuk menjamu selera.

Setelah nasi hampir habis, dia ternampak sesuatu yang mencurigakan dan menganggap objek itu adalah daging atApabila dia amati objek tersebut dan mengoreknya, amat mengejutkan dia menemui sarung najis ayam dan dia sedar objek itu adalah sarung najis ayam yang dimasukkan ke dalam kari yang dimakannya bersama nasi.

Aishah juga memberitahu sekiranya sarung najis ayam itu pecah bermakna keseluruhan masakan berkenaan akan dikotori dengan najis ayam, jijik dan meloyakan.

Aishah juga berkata, “ini baru yang kita nampak, yang lain kita belum nampak lagi’, ujar Aishah yang telah serik untuk menjamah nasi kandar di masa depan.


Diharap pihak berkuasa dapat membuat siasatan dengan segera supaya perkara seperti ini tidak lagi berlaku terhadap pelanggan-pelanggan lain .

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90