Header Ads

Isteri Minum Racun Sebab Suami Marah Asyik Main WeChat

loading...

Seorang wanita merajuk dan meminum racun rumpai selepas ditegur dan dinasihatkan oleh suaminya supaya berhenti membuang masa berhubung dengan rakan-rakannya menerusi aplikasi WeChat.

Isteri Minum Racun Sebab Suami Marah Asyik Main WeChat
Isteri Minum Racun Sebab Suami Marah Asyik Main WeChat

Insiden tersebut berlaku di Kampung Kumbai, Kuching, Sarawak, sekitar jam 10.30 malam tadi apabila suami kepada wanita berusia 37 tahun itu menegur isterinya yang tidak berhenti dengan aplikas WeChat.

ARTIKEL MENARIK:
1. Poligami Patut Dihapus Dan Diharamkan Walaupun Dibenarkan Dalam Al-Quran.. - Asiah Abd Jalil

2. CCTV Rakam 2 Gadis Bertudung Santau Kedai Makan Orang Melayu

3. Anda MASIH Ingat NUR AMALINA CHE BAKRI Pelajar Cemerlang 17A1 Pada Tahun 2007..?? Korang Pasti Akan LEBIH TERKEJUT Dengan Pencapaian TERBARUNYA Setelah TAMAT Belajar Di Luar NEGARA... Sungguh MENGEJUTKAN..!!

4. [VIDEO] Padah Berzina Dengan Suami Orang, Wanita Ini Dibogelkan Dan Diarak Depan Orang Ramai

5. Suami Boleh Terima Saya Kembali Sebagai Isteri Walaupun Dah Curang Tapi Mentua Nak Kami Bercerai....


loading...

“Suaminya sebelum ini sering memberi nasihat, namun tidak dipeduli sehingga dia (suami) terpaksa memarahinya menyebabkan dia (mangsa) semakin tidak puas hati lalu bertindak meminum racun,” – sumber.

Suaminya cuba menghalang wanita tersebut daripada meminum racun tetapi tidak berjaya dan wanita tersebut kemudian dibawa ke Hospital Umum Sarawak (HUS) untuk mendapatkan rawatan.

WeChat punya pasal… Hmmm…

TehPanas

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments