Top Ad 728x90

Thursday, 16 March 2017

,

(Gambar) 220 Ekor Kambing Disihir, Mati Dalam Keadaan Ngeri Setiap Hari

loading...

Bukan sahaja manusia disihir, zaman sekarang binatang pun sanggup disihir dan akhirnya mati dalam keadaan ngeri. Inilah yang ditanggung oleh Ariffin Sabirin apabila kambing peliharaannya mati dalam keadaan ngeri setiap hari.

(Gambar) 220 Ekor Kambing Disihir, Mati Dalam Keadaan Ngeri Setiap Hari
(Gambar) 220 Ekor Kambing Disihir, Mati Dalam Keadaan Ngeri Setiap Hari


Kambing miliknya selalu dijumpi mati dalam keadaan biji matanya dikorek, dipatahkan tengkuk dan mulut dirobek seperti diperlakukan oleh seekor binatang yang besar dan kuat.

ARTIKEL MENARIK:
1. Inilah Kilang Proses organ Manusia..Gambar No 2 Tu Paling Seram ( 6 Gambar) Korang Pasti Terkejut

2. 10 FOTO: JIJIK & ZALIM ! Inilah 10 Hukuman Paling Zalim Yg Pernah Dilakukan Pada Kaum Wanita. No 10 Tu Paling TAK MASUK AKAL !

3. Allah aku x tahu aku isteri ke 2 selepas kematian suami hadir 2 lelaki bersama wanita tua buta berkerusi roda

4. Adik Ipar Puaka..Setahun Tumpang Rumah Aku & Husband, Rupa-Rupanya Dia !!

5. [VIDEO] Lelaki Ini ‘Bangun’ Laungkan Azan Ketika Koma..Subhanallah


loading...

Kambing ternakan itu di Wasilah Farm, di Kampung Tasek Alai, Gemerih, Segamat pasti akan ada yang mati setiap hari sejak Oktober 2015 sehinggalah pada 8 Mac menyebabkan 220 kambing yang dipelihara mati sehingga Ariffin terpaksa menanggung kerugian ratusan ribu ringgit.Pada mulanya, Arifin ingatkan kambing peliharaannya mati kerana sakit atau dijangkiti virus dan akhirnya mencuba meminta bantuan daripada pengamal perubatan Islam Katanya, pemeriksaan di kawasan ternakan kambingnya menemui barangan mencurigakan seperti paku yang dibalut dalam kain hitam, taring harimau yang dibalut dengan kain merah, segumpal rambut serta tujuh batang kayu yang dikenali sebagai Kayu Patah Pinggang dalam kalangan bomoh sihir.

“Ada antara kambing yang mati dipatahkan tengkuknya, dikorek biji mata, malah bahagian mulutnya seperti dimakan sehingga tinggal rahang. Lebih pelik apabila bedah siasat dijalankan, tiada setitik darah pun dalam badan kambing itu,” – Ariffin Sabri.

Akhirnya Ariffin mengalah dan mengundur diri daripada mengusahakan ternakan kambing demi keselamatan keluarganya dan baki kambing yang masih hidup sudah dipindahkan ke tempat yang lebih selamat pada Khamis lalu dan dianggarkan akan menjual semua kambing-kambing tersebut sebelum 31 Mac ini dan manakala bangunan di kawasan tanah tersebut telah diwakafkan ke sekolah tahfiz Maahad Ibnu Mas’od.

 KREDIT -T.Panas

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90