Top Ad 728x90

Wednesday, 8 March 2017

Dua Gadis 15 Tahun Ditahan Selepas Cuba Merogol Seorang Lelaki. Astaghfirullah !

loading...

Dua remaja perempuan masin-masing berusia 15 tahun terpaksa ditahan pihak polis selepas didakwa cuba merogol seorang lelaki yang di kenali sebagai Iman.

Dua Gadis 15 Tahun Ditahan Selepas Cuba Merogol Seorang Lelaki. Astaghfirullah !
Dua Gadis 15 Tahun Ditahan Selepas Cuba Merogol Seorang Lelaki. Astaghfirullah !

Remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri dan Alia itu didakwa telah mencabul kehormatan lelaki tersebut.

ARTIKEL MENARIK:
1. “Saya Mahu Bersalin Di Luar Negara, Takut Bakal Bayi Dibomohkan Oleh Pendengki” – Coco Akui Hamil

2. Isteri Tergamam, Jumpa Zakar Palsu & Tompak Darah Di Seluar Suami, Bongkar Siapa SEBENAR Suaminya

3. KANTOiiiiii!!!!! Buat Malu Jer!! Kelakuan Lelaki Ini Berjaya Dirakam!! Lihatlah Apa Yang di Lakukan Pada Gadis Ini Memang MENGEJUTKAN.....

4. Ibu Bapa Yang Mengecualikan Wang Hantaran Kepada Bakal Menantu Akan Mendapat Insentif Dari Kerajaan - Shazni

5. Silap Cubaan MEROGOL, 2 Warga Asing Koma Setelah Lehernya Patah Diserang Mangsa Bekas Karate Sabah


loading...

Iman yang baru berusia 14 tahun dikenali sebagai pelajar pandai dan kacak di sekolahnya telah membuat laporan polis di Balai Polis Menado, Indonesia pada malam kemarin.

Menurut laporan menado.com dimaklumkan pada awalnya Puteri dan Alia mengajak mangsa untuk berjalan-jalan sebelum pulang ke rumah Puteri ketika orang tuanya tiada di rumah

Setibanya di rumah, Puteri telah mengajak mangsa untuk berbual-bual didalam rumahnya, mangsa yang tidak tahu niat sebenar Puteri mengikut saja kehendak kekasihnya itu.Ketika berbual, Puteri dan Alia cuba meraba-raba mangsa sehinga ke bahagian sulit, namun mangsa cuba melawan dan menghentikan kelakuan dua remaja itu tetapi Puteri dan Alia semakin menjadi-jadi sehingga memaksa mangsa untuk membuka seluar.

Katanya dalam kejadian itu mangsa dan puteri sempat tarik menarik seluar hingga kemaluannya terluka dan berdarah akibat terkena zip seluar, Iman berjaya melarikan diri dan melaporkan kejadian itu kepada ibunya sebelum membuat laporan polis.Ketua Polis Manado Humas AKP Rolly mengatakan, berdasarkan siasatan awal, Puteri sempat membuka baju Iman dan memaksanya untuk melakukan hubungan intim tapi tidak berjaya kerana Iman melawan, katanya.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90