Top Ad 728x90

Wednesday, 22 March 2017

Cindy Ng ‘Pembunuh’ Punya Pasal, Cindy Ng Miss Universe Malaysia Kena Kecam

loading...

Mungkin ramai yang sudah tahu yang remaja perempuan yang dikenali sebagai Cindy Ng (Ng Pei Ven) melawan arus mengakibatkan satu nyawa melayang telah disiasat mengikut seksyen Seksyen 302 Kanun Keseksaan.

Cindy Ng ‘Pembunuh’ Punya Pasal, Cindy Ng Miss Universe Malaysia Kena Kecam
Cindy Ng ‘Pembunuh’ Punya Pasal, Cindy Ng Miss Universe Malaysia Kena Kecam

Semenjak dari kes tersebut, ramai rakyat Malaysia marah dan bengang lalu mengecam Cindy Ng di dalam laman sosial Facebook di akaun Facebook milik Cindy Ng.

BACA: Profil Cindy Ng : Memandu Lawan Arus Bunuh Satu Nyawa

loading...

Apa yang menyedihkan, ramai netizen telah ‘menyerang’ dan mengecam orang yang salah di laman sosial Ttak pasal-pasal seorang wanita yang bernama Cindy Ng merupakan Miss Universe Malaysia 2016 / 2017 telah dikecam teruk di laman sosial.

Tengok sendiri komen netizen dalam laman sosial Facebook selepas menyedari tersilap Cindy Ng ;


Kena kecam satu hal, netizen yang majoriti Melayu apabila menyedari tersilap orang, bukannya nak meminta maaf malah gembira dan memberi komen yang sinis dan tidak sedikit pun rasa bersalah.

Bawah ni gambar Cindy Ng yang merupakan Miss Universe Malaysia 2016 / 2017. Banyak sangat beza dengan gambar Cindy Ng yang bunuh orang tu.TehPanas – Sekurang-kurangnya dah salah orang, kan elok kalau kita meminta maaf.

BACA TOP 3 INI JUGA:
- PEMBONGKARAN WARTAWAN tentang kes tukar2 isteri di malaysia yang buat anda tergamam dan tak percaya pun ianya berlaku..siap ada kelab lagi dan senarai nama kelab itu
Fakta Disebalik Pernikahan Viral Remaja Dengan Janda 67 Tahun
Kalau Tuhan Mencipta Manusia, Mesti Ada Yang Cipta Tuhan!!! Saya Merayu...Tolonglah, Kaum Cina, Kaum India...Tolonglah Hasilkan Lebih Ramai Anak

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90