Top Ad 728x90

Sunday, 26 February 2017

,

[VIDEO] Wanita Separuh Bogel Mati Direbus Hidup-Hidup

loading...

Seorang wanita 21 tahun mati direbus hidup-hidup selepas dia masuk ke dalam tong drum berisi air dalam usaha menyelamatkan diri ketika kebakaran memusnahkan 16 pusat karaoke di Lembah Durian atau Merong di Jalan negara Muara Teweh di sini, kelmarin.

[VIDEO]  Wanita Separuh Bogel Mati Direbus Hidup-Hidup
[VIDEO]  Wanita Separuh Bogel Mati Direbus Hidup-Hidup

Dalam kejadian kira-kira 2.30 pagi Rabu itu, wanita itu dikenali sebagai Julia yang dipanggil Yaya sedang tidur bersama rakan sebiliknya, Riena, apabila mereka dikejutkan dengan jeritan memberitahu ada kebakaran,

ARTIKEL MENARIK:
1. [ViraL] Kepala Dicucuk Benda Tumpul hingga Berlubang, Perut Dipijak Macam Binatang..Kes Buli SMK Bandar Sri Damansara, Mira Dicari sbg Suspek Utama

2. KINI TERSEBAR.. 7 Screenshot Perbualan Chat Sulit Antara King Coco Dan Seorang Wanita Yang Dimaki Teruk Kerana Didakwa Menggangu Suaminya!!! Walhal Wanita Itu Hanyalah..

3. Gambar Pemungut Sampah Dijadikan Bahan Lawak di Twitter Namun Warga Internet Tampil Pertahankannya

4. [VIDEO] Kakitangan Ambulan 'Minta Rasuah' Dulu Sebelum Bersetuju Hantar Pesakit Ke Hospital

5. Mengapa Perlu Rahsiakan Identiti Sebenar Pemandu Wanita Tersebut ???loading...

Menurut laporan media di Kalimantan, Julia baru seminggu bekerja sebagai wanita penghibur di pusat karaoke di kawasan itu selepas diajak Riena.Tanpa membuang masa, Mereka terus bangun dan cuba berlari keluar melalui pintu depan namun api sudah terlalu marak menyebabkan mereka berpatah balik ke pintu belakang, namun juga gagal kerana api turut marak di situ.

Riena kemudian menarik Julia untuk terjun melalui tingkap dapur Julia yang takut, memilih masuk ke dalam tong drum berisi air yang ada di dapur manakala Riena nekad terjun melalui tingkap setinggi empat meter.Selepas api berjaya dipadam pada 4 pagi, mayat Julia yang hanya memakai baju dan seluar dalam, ditemui dalam tong drum dalam keadaan seperti sudah direbus.

Mayat mangsa dihantar ke Hospital Muara Teweh sebelum diserahkan kepada keluarganya untuk dikebumikan.


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90