Top Ad 728x90

Sunday, 19 February 2017

[VIDEO] Gadis Melayu Bangga Tunjuk ‘Apam’ Atas Motor

loading...

[VIDEO] Gadis Melayu Bangga Tunjuk ‘Apam’ Atas Motor

[VIDEO] Gadis Melayu Bangga Tunjuk ‘Apam’ Atas Motor
[VIDEO] Gadis Melayu Bangga Tunjuk ‘Apam’ Atas Motor

Semakin hari semakin ‘nazak’ nampaknya perangai remaja di negara ini apabila tanpa segan silu melakukan aksi yang memalukan untuk tontonan umum.

ARTIKEL MENARIK:
1. Sekolah Diarah Kesan Pelajar Geng Basikal, Mak Bapak Sedap Membuta Kat Rumah Cikgu Pula Kena - Luahan Cikgu

2. Rumah Sewa Kotor Macam ‘Jamban’ Berubah Jadi Mewah

3. “Sangat tak masuk akal!” Basikal rosak teruk disita DBKL, pemilik lapor polis dan tuntut ganti rugi

4. Suami isteri ditangkap khalwat saman Jabatan Agama Wilayah Persekutuan

5. "Dia Ajak Saya Berkelah Di Air Terjun Berduaan, Saya Ingat Semuanya Okay Sehingga Dia Suruh Saya Tanggal Seluar Dan Baju Sambil Merakamkan Aksi Itu Sehigga Dia Terus . ."


loading...

Apa yang lebih mengecewakan ialah si pelakunya merupakan remaja Melayu kita yang sepatutnya menjaga maruah diri serta aurat seseorang wanita selari dengan ajaran agama Islam.

Video yang dipercayai dirakam oleh rakannya itu menunjukkan seorang perempuan yang berusia sekitar 20-an duduk di atas sebuah motorsikal dengan memakai tuala di atas kepalanya.
Apa yang menimbulkan ketidakselesaan adalah dia dengan bangga menyatakan “Eee, tembamnya” sambil jarinya ‘menari-nari’ menunjuk ke arah kemaluan.

Menurut laman Cari.com, dipercayai mereka berkemungkinan berasal dari negeri Pantai Timur.

Netizen yang melihat rakaman ini meluahkan rasa marah dan ada juga ‘tag’ rakan dan keluarga bagi memberi peringatan supaya tidak melakukan aksi yang sama.Perasaan sedih dan terkilan bercampur-baur bila memikirkan generasi muda yang biasanya langsung tidak memikirkan akibat dari sesuatu yang mereka lakukan.

Walaupun sekadar untuk mendapatkan keseronokan, ingatlah bahawa kita perlu menjaga aib diri sendiri serta keluarga. Jika wajah sudah tersebar begini, siapa yang harus dipersalahkan?

kREDIT - Blog Berita Online

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90