Header Ads

(Video) Dirogol Tentera Myanmar Ketika Sarat Mengandung

loading...

Awal November lalu di sebuah kampung terpencil di Arakan, Senu Ara, 19, yang sarat mengandung lapan bulan sedang menghitung hari menunggu kelahiran anak keduanya.

(Video) Dirogol Tentera Myanmar Ketika Sarat Mengandung
(Video) Dirogol Tentera Myanmar Ketika Sarat Mengandung

Dia kini hidup seorang diri di sebuah kampung baharu juga di Arakan bersama seorang anak lelakinya yang berusia dua tahun setelah suaminya meninggal dunia akibat ditembak tentera Myanmar.


ARTIKEL MENARIK:
1. [VIDEO] Pelik Tapi Benar Wanita Lahirkan Kambing Selepas 2 Tahun Mengandung

2. PADAHHHH ! SERAMMM GILA ! Gara-gara 3 Gadis Ini Seronok Mandi Bersama Di Sungai Tanpa Sedari Ada Tatamu Yang Tak Diundang Terakam Sekali! SUNGGUH MENYERAMKAN !!

3. Lelaki Ini Nampak Sesuatu Yg Pelik Di Sebatang Pokok, Bila Pokok Tersebut Dibelah, Ini Yg Keluar !

4. [VIDEO] 5 Kemunculan makhluk Aneh Yang Masih Menjadi Tanda Tanya Hingga Hari Ini! No 3 Tu Paling Seram!

5. VIDEO: Saksikan Detik Cemas Seorang Wanita Membunuh Diri KB MALL KELANTAN Yang Tidak Sempat Diselamatkan.. TAKZIAH BUAT KELUARGA MANGSA

loading...

Bagaimanapun, ada tanda-tanda di kampung baharu itu juga akan berlaku kekecohan disebabkan oleh kekejaman tentera Myanmar memandangkan banyak kediaman etnik Rohingya telah dimusnahkan dan dibakar oleh pihak tentera.


Ramai gadis di kampung itu juga telah menjadi mangsa nafsu serakah tentera yang tidak mengenal erti belas kasihan malah Senu Ara juga bimbang dia akan turut menjadi mangsa tentera yang sedang menggila.


Siapa sangka, kejadian yang paling ditakutinya itu berlaku juga, disaat dia sedang mengandung selama lapan bulan dia dirogol oleh seorang anggota tentera Myanmar tanpa belas ehsan.


Menceritakan kejadian itu melalui seorang jurubahasa, Senu Ara berkata, seorang tentera Myanmar telah datang ke rumahnya lalu mencetuskan kekecohan.


“Tentera Myanmar hanya seorang diri menutup muka dan dia telah merogol saya ketika sarat mengandung lapan bulan.


“Saya tidak ada sesiapa kerana suami telah dibunuh, saya ingatkan saya dapat lari daripada tentera meninggalkan kampung, tetapi di mana-mana sahaja mereka tetap ada menzalimi kami,” katanya ketika ditemui di kem Leda di sini hari ini.________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments