Header Ads

[VIDEO] detik Kim Jong-Nam diserang 2 suspek utama di KLIA 2 didedahkan

loading...

SEPANG, SELANGOR - Rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menunjukkan abang tiri Kim Jong-Un dibunuh dua wanita di KLIA2 didedahkan.

[VIDEO]  detik Kim Jong-Nam diserang 2 suspek utama di KLIA 2 didedahkan
[VIDEO]  detik Kim Jong-Nam diserang 2 suspek utama di KLIA 2 didedahkan

Kim Jong-Nam dilihat baru tiba di KLIA 2 dengan memakai jaket dan membawa begnya sedang melihat flight departure boards dengan penumpang lain.


ARTIKEL MENARIK:
1. Anak Murid Cikgu Ezlie Mendedahkan Hal Sebenar, Cikgu Ezlie Tidak Bersalah

2. Malu Dengan Orang Kampung, Bapa Tetak Anak Bungsu Ketika Tidur

3. Ibu Meroyan Kelar Anak Berdepan Hukuman Gantung

4. Media Korea Selatan Lapor 2 Agen Perisik Yang Membunuh Jong-Nam Ditemui MATI !!!

5. Sayu!! Akibat Sikap Suami Yang Pentingkan Burung Dari Isteri Dan Anaknya... Mereka Ambik Keputusan Untuk Bunuh Diriloading...

Kim yang telah bersedia untuk terbang ke Macau kemudian menuju ke arah mesin tiket dan dihampiri dua suspek wanita berkenaan. Wanita yang memakai baju LOL menghampiri mangsa dari belakang dan menyasarkan muka dan kemudian menyembur semburan beracun serta kelihatan berlaku sedikit pergelutan. 

Beberapa penumpang yang berdiri berhampiran dilihat tidak menyedari kejadian itu berlaku. Kedua-dua suspek kemudian segera menghilangkan diri. 

2kXwPx1

Kim kemudian mencari kakitangan KLIA2 untuk meminta bantuan dan mengadu mengenai insiden tersebut. Kim menceritakan semula bagaimana kejadian itu berlaku dan ada seseorang menyembur sesuatu ke mukanya sebelum menjelaskan insiden itu kepada pihak keselamatan. 

2kXhYmd

Kim kemudian dibawa ke klinik KLIA 2. 

Dalam gambar yang tersebar di media sosial hujung minggu lalu, Kim kelihatan terlantar di kerusi dalam keadaan kesakitan. Beliau kemudian meninggal dunia ketika dalam perjalanan ke hospital. 

2kXbmEk

Difahamkan empat suspek utama kes pembunuhan Kim Jong-Nam telah melarikan diri keluar negara pada hari kejadian. - The Reporter


sumber : www.gengviral.com

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments