Top Ad 728x90

Thursday, 23 February 2017

,

Status Permohonan BR1M Lulus Tapi Duit Tidak Masuk? Baca Ini Dulu…

loading...

Status Permohonan BR1M Lulus Tapi Duit Tidak Masuk? Baca Ini Dulu…


 Status Permohonan BR1M Lulus Tapi Duit Tidak Masuk? Baca Ini Dulu…
 Status Permohonan BR1M Lulus Tapi Duit Tidak Masuk? Baca Ini Dulu…

Kepada pemohon BR1M 2017 sudah pasti tertunggu-tunggu untuk bayaran fasa pertama yang dikatakan bermula dibayar pada 18 Februari 2017.

ARTIKEL MENARIK:
1. Doktor Dedah Makanan Yang Ada Beribu Cacing Didalamya Yang Sering Anda Makan Sehari-Hari

2. "Baru 5 HARI Minum, Tangan dh Jadi macam ni" TOLONGLAH RAKYAT MALAYSIA, JANGAN SESEKALI MINUM MINUMAN INI WAHAI RAKYAT MALAYSIA. DAH FEMES SANGAT SEKARANG . RISAU SANGAT. Stop La ikut Trend tu. Badan Merana Nanti.

3. Senarai Kopi Beracun Disahkan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (Mohon Sebarkan!)

4. Munculnya Benjolan Di Leher, Kepala Dan Lengan, Anda Tak Perlu Cemas.. Begini Caranya Menghilangkannya Tanpa Harus di bedah...

5. TERKINI BR1M: Lebih 5.15 Juta Akan Terima Bayaran Pertama Mulai Sabtuloading...

Tetapi malang sekali ada pemohon yang tidak dapat lagi wang BR1M walaupun status permohonan dinyatakan “LULUS”.

Jangan salah faham dengan tarikh tersebut sekiranya wang BR1M anda belum masuk ke dalam akaun bank anda kerana bermula 18 Februari 2017, proses baucer penerima yang menerima akan dilakukan terlebih dahulu.

Manakala penerima yang menggunakan pembayaran melalui akaun bank masing-masing akan mendapat bayaran fasa pertama mereka bermula 22 Februari 2017 ini.

Namun begitu, info yang kami perolehi ada juga setengah individu penerima BR1M 2017 ini telah dibayar melalui akaun bank mereka.

Yang sahih, penerima tersebut menggunakan akaun Bank Simpanan Nasional (BSN) dan penerima daripada bank lain kami tidak pasti.

Kepada penerima Bantuan Rakyat 1 Malaysia 2017 (BR1M 2017) yang menggunakan akaun Bank Simpanan Nasional (BSN), bolehlah menyemak akaun masing-masing ya!

Kepada penerima yang menggunakan bank Maybank, Bank Islam, CIMB, RHB dan lain-lain diharap bersabar kerana duit BRIM anda belum lagi dimasukkan ke dalam akaun anda.

Kredit - BlogAmmar

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90