Top Ad 728x90

Saturday, 4 February 2017

,

Sayu : Gadis ini dibakar ibu hidup-hidup akibat kahwin tanpa restu .. ini hukuman untuk ibu nya yang kejam itu (8 Gambar)

loading...

Sayu : Gadis ini dibakar ibu hidup-hidup akibat kahwin tanpa restu .. ini hukuman untuk ibu nya yang kejam itu (8 Gambar)

Sayu : Gadis ini dibakar ibu hidup-hidup akibat kahwin tanpa restu .. ini hukuman untuk ibu nya yang kejam itu (8Gambar)
Sayu : Gadis ini dibakar ibu hidup-hidup akibat kahwin tanpa restu .. ini hukuman untuk ibu nya yang kejam itu (8Gambar)

Lahore : wanita yang membakar anak perempuannya hingga mati kerana berkahwin dengan lelaki pilihan sendiri, dijatuhi hukuman mati hari ini.

ARTIKEL MENARIK:
1. ALLAHHUAKBAR ! UPDATE ! Akhirnya Polis Dedah Kisah Sebenar Gadis Ditelan Ular Sawa Di Kulim Hingga Buat Ramai ...

2. SAYU.... Rupanya Ini Punca Sebenar Mayat Ujang Samudera Ditemui Dalam Keadaan Menyayat Hati... Kesiannya Ya Allah...

3. ALLAH ! Banting Digegarkan Dengan Kejadian NGERI Van Putih ! Mohon Berhati-Hati Semua !

4. Mayat DIKECAM & DIHINA, Akhirnya Polis Dedah Punca Sebenar Kematian 2 Lelaki Ini. Yg Hina Arwah, Korang Tunggu Di Padang Mahsyar !

5. 8 FOTO; NGERI ! Lepas Banjir Surut, Seluruh Penduduk Kampung DIGEMPARKAN Dengan Penemuan NGERI... ALLAH !


loading...

Zeenat Bibi, 16, disimbah dengan minyak tanah oleh ibu dengan bantuan abangnya sebelum dibakar Jun lalu, di Lahore, seminggu selepas dia berkahwin lari dengan mekanik motosikal, Hassan Khan, 20.
Menurut pendakwa raya, Mian Mohammad Tufail, hakim mahkamah anti keganasan di sini, menjatuhkan hukuman mati terhadap Perveen Bibi kerana membunuh serta beberapa lagi kesalahan keganasan.

2iN2ouE2iN9izX2iN6bs42iN9j6Z2iN67Z62iNeAeZ2iN2qTi


Perveen juga dijatuhkan hukuman penjara 14 tahun dan denda satu juta rupee (RM42,500 ) bagi kesalahan lain berkaitan pembunuhan itu. Anak lelakinya, Mohammad Anees (abang mangsa) dijatuhkan hukuman penjara seumur hidup dan denda 1.5 juta rupee (RM64,000) kerana bersubahat.

Parveen dituduh mengikut undang-udang keganasan Pakistan, bukannya undang-undang pembunuhan demi maruah yang baru diluluskan kerana penggunaan minyak tanah.

Undang-undang baru itu juga berikutan pembunuhan selebriti media sosial Qandeel Baloch yang dibunuh abangnya, Julai lalu, kerana terlalu mendedahkan tubuh di media sosial.

Dalam kejadian terbaru semalam, polis menahan seorang lelaki kerana membunuh adik perempuannya dengan renjatan elektrik di Punjab, selepas mangsa berkahwin dengan lelaki pilihannya.

Menurut polis, mangsa diseksa abangnya sebelum diikat dengan kabel dan dikenakan renjatan elektrik.-HM

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90