Header Ads

Rumah Sewa Kotor Macam ‘Jamban’ Berubah Jadi Mewah

loading...

Setiap wanita pasti inginkan rumah mereka kemas, cantik, tersusun dan sedap mata memandang, ada mereka juga yang menjadikan alasan ”banyak duit bolehlah nak deco cantik-cantik” sedangkan sebenarnya dengan modal tidak tinggi pun boleh mewahkan rumah asal kena deconya.

Rumah Sewa Kotor Macam ‘Jamban’ Berubah Jadi Mewah
Rumah Sewa Kotor Macam ‘Jamban’ Berubah Jadi Mewah

Dikongsikan oleh pengantin baru bernama RossaZliena Mansor di mana dia tidak menyangka rumah yang buruk dan kotor yang disewa dia dan suami berubah menjadi sebuah rumah yang cantik dan sedap mata memandang selepas suaminya mendekorasi sendiri rumah sewa tersebut.

ARTIKEL MENARIK:
1. “Sangat tak masuk akal!” Basikal rosak teruk disita DBKL, pemilik lapor polis dan tuntut ganti rugi

2. Suami isteri ditangkap khalwat saman Jabatan Agama Wilayah Persekutuan

3. "Dia Ajak Saya Berkelah Di Air Terjun Berduaan, Saya Ingat Semuanya Okay Sehingga Dia Suruh Saya Tanggal Seluar Dan Baju Sambil Merakamkan Aksi Itu Sehigga Dia Terus . ."

4. Suami Tercicir RM150 Untuk Bayar Bil, Seminggu Lepas Itu Mereka Dapat Sampul Surat Berisi

5. Nasi Lauk Sayur Kat Kantin Sekolah Rendah Harga RM2, Naluri Ibu Buat Saya Menangis Lihat Murid-Murid Ini Makan Dalam Keadaan Lapar


loading...Menurut beliau, sebulan sebelum berkahwin suaminya telah memaklumkan telah mendapat rumah sewa, namun dia tidak dibenarkan untuk melihat rumah tersebut.

Selepas berkahwin, kali pertama untuk meliaht dan melangkah kaki masuk ke dalam rumah tersebut dia nyata terkejut selepas meliha dekorasi rumah berkenaan yang sungguh cantik, ringkas dan kemas.

Jom kita lihat sebelum deko.

Keadaan rumah selepas deko.Dari pemerhatian kamu, barang yang digunakan bukanlah barangngan mahal, tetapi dekorasinya kena dengan warna dan susunan membuatkan rumahnya itu nampak cantik,kemas, mewah dan sedap mata memandang.

Jadi tak ada alasan lagi, duit tak berkepok bukan alasan untuk deko rumah cantik-cantik, bertuah dapat suami macamtukan.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments