Top Ad 728x90

Friday, 3 February 2017

Respon ZILA Isu BUKA TUDUNG BUAT NETIZEN SEBAK.. Rupanya Ini Yang DiPendam

loading...

Respon ZILA Isu BUKA TUDUNG BUAT NETIZEN SEBAK.. Rupanya Ini Yang DiPendam

Respon ZILA Isu BUKA TUDUNG BUAT NETIZEN SEBAK.. Rupanya Ini Yang DiPendam

Respon ZILA Isu BUKA TUDUNG BUAT NETIZEN SEBAK.. Rupanya Ini Yang DiPendam


Bukan mudah sebenarnya masyarakat kita untuk menerima hakikat apabila seseorang wanita yang bertudung dan berpakaian sopan tiba-tiba mengubah penampilan mereka, seperti kes Zila Seeron dimana beliau sudah membuka tudungnya dan tampil dengan rambut berwarna “blonde”.

ARTIKEL MENARIK:
1. HIDUP GELANDANGAN DAN DIDAKWA KURANG SIUMAN, Ini Tindakan Diambil Pada Penyanyi 80AN BEN NATHAN Buat Ramai Sebak!!

2. Masih ingat Ben Nathan penyanyi yang pernah popular dengan Stanza Sepi Sekeping Hati, namun cuba lihat video dan foto keadaan terbarunya betul-betul buat menangis..

3. VIDEO: JIJIK ! Penampilan TERKINI Zila Seeron, Rambut Blonde Sambik Buat Video PANAS Tersebar !

4. MENGEJUTKAN!! Zila Seeron kini dah buka tudung!!! (3 gambar)

5. SIAPA SANGKA!! Masih ingat susuk tubuh berisi Saharul Ridzwan sewaktu berkahwin dulu, namun cuba lihat foto terbarunya yang dikatakan terkena sihir betul-betul memeranjatkan kami!!!

loading...

Agak teruk juga kecaman dan kritikan yang dilemparkan kepada Zila menerusi akaun Instagramnya.


“Yang Setannya Si Zila, Bukannya Arwah Abah, Biar Saya Seorang Yang Dipandang Berdosa” – Dikecam Teruk Lepas Tayang Rambut Blonde, Ini Respon Merendah Diri Zila Seeron Buat Netizen SebakMeskipun dihujani dengan komen negatif, Zila nampaknya tenang dan tidak cepat melatah lalu meluahkan rasa hatinya yang terpendam.
Walaubagaimanapun, masih ada sesetengah peminat yang tetap mendoakan agar beliau kekal tabah dan satu hari nanti diberikan hidayah untuk berhijab semula.
Setiap manusia akan melakukan kesilapan dalam hidup mereka dan kadang kala kesilapan itu akan memberikan pengajaran yang mematangkan lagi mereka di masa hadapan. Apa yang kita boleh lakukan adalah terus berdoa agar Zila akan diberikan rahmat untuk menjadi wanita Islam yang lebih baik nanti.Sumber asal: Beautifulnara

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90