Top Ad 728x90

Wednesday, 8 February 2017

Ini Luahan Mengejutkan Dari Seorang Wanita, Mangsa Kekejaman Selva Kumar Subbiah!! Rupanya Ini Rahsia Sebenar!!!

loading...

Susan Chapelle salah seorang dari seribu wanita dan kanak kanak yang telah menjadi mangsa penjenayah bersiri kejam, Selva Kumar Subbiah

Ini Luahan Mengejutkan Dari Seorang Wanita, Mangsa Kekejaman Selva Kumar Subbiah!! Rupanya Ini Rahsia Sebenar!!!
Ini Luahan Mengejutkan Dari Seorang Wanita, Mangsa Kekejaman Selva Kumar Subbiah!! Rupanya Ini Rahsia Sebenar!!!

Wanita ini meluahkan rasa kesal apabila mendapat tahu Selva Kumar yang sangat kejam ini akhirnya dibebaskan.

ARTIKEL MENARIK:
1. "Senangnya Kecam Si Ibu, Kamu lelaki Tak Merasa Seksanya Badan Masa Berpantang"

2. Ini Kronologi Sebenar Ibu Kelar Bayi Berusia 2 Bulan Sampai Mati..

3. ALLAH ! Polis DEDAH Punca Sebenar Ibu Sanggup Sembelih Anak Berusia 2 Bulan, Kes Baru Berlaku Sebentar Tadi !

4. KEJAM!! Ibu kelar bayi dua bulan SAMPAI mati DI KELANTAN

5. Sayu : Gadis ini dibakar ibu hidup-hidup akibat kahwin tanpa restu .. ini hukuman untuk ibu nya yang kejam itu (8 Gambar)
loading...

Chapelle adalah salah seorang mangsa jenayah Selva Kumar pada tahun 1989. Dia kini seorang penyelidik BC.

Menerusi pendedahan dari Chapelle, Selva Kumar menghendap dan mencari mangsa wanita di dalam dan sekitar pusat bandar Toronto.

Dia akan bertemu mereka dengan menyamar sebagai ejen pemodel atau penjual haiwan peliharaan eksotik.

Chapelle menceritakan pengalamannya menjadi mangsa dan ianya terjadi apabila terbaca satu iklan untuk pencarian model pada tahun 1989 ketika itu usianya 20 tahun.

Chapelle kemudian dibawa ke sebuah rumah dan ketika pertemuan itu Chapelle diberikan segelas wain pada jam 5 petang.

Ini komen Susan Chapelle:

“Saya tidak ingat apa apa,saya bangun jam 11 pagi,dan mendapati skirt saya berada dibelakang dan merasakan sakit yang sangat dahsyat diseluruh tubuh.

“Saya tidak tahu apa yang berlaku,saya menganggap ia satu kejadian yang sangat mengerikan, saya pergi kerumah orang yang tidak saya kenali,dan meminum segelas wain itu adalah alasan mengapa saya tidak mengadukan kejadian kepada polis.

‘'Saya adalah salah satu dari beratus wanita yang menjadi mangsa, sebahagian besar dari kami telah menahan diri untuk bercakap dan melaporkan kejadian tentang pengalaman ngeri itu, kerana kami merasa bersalah malah bertahun-tahun selepas semuanya terungkap.

''Selain itu terdapat juga stigma sosial yang berterusan dari rakan,ahli keluarga mungkin akan menyalahkan mereka karena menyumbangkan peluang untuk diserang.

“Itu adalah salah satu sebab utama saya tidak dapat bercakap pengalaman menjadi mangsa. saya tahu saya akan dipersoalkan,saya pergi keluar dengan orang asing dalam kereta,ketika itu saya tidak bersedia meletakkan diri saya dihadapan pendakwa dan saya benar benar takut jika di soal siasat.

“Saya boleh mengatakan ketika itu saya benar-benar berharap seseorang membantu saya dan meletakkan perkara yang salah di tempatnya”.

Chapelle pernah cuba bunuh diri kerana tertekan dengan kejadian yang menimpanya.

Selva Kumar didapati bersalah pada bulan Disember 1992 dan Januari 1997 ,75 jenayah, termasuk 26 tuduhan serangan kepada kanak-kanak.

Pada 29 Januari 2017 baru-baru ini, selepas menjalani hukuman lebih dari 24 tahun, Selva Kumar dihantar pulang ke negara asalnya Malaysia.
Sumber asal: beritamemey.blogspot.com

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90