Header Ads

Gambar Exco Kesihatan Negeri Johor hisap rokok pula tersebar

loading...

GAMBAR Dyana Sofya menghisap rokok yang tersebar di media sosial, mencetuskan perbualan hangat di kalangan netizen. Pelbagai pandangan diluahkan oleh orang ramai.

Gambar Exco Kesihatan Negeri Johor hisap rokok pula tersebar
Gambar Exco Kesihatan Negeri Johor hisap rokok pula tersebar

Sebahagian netizen membandingkan perbuatan itu dengan salah seorang menteri wanita, Datuk Azalina Othman yang sebelum ini memuat naik gambarnya menghisap cerut di laman Instagram.

ARTIKAL BERKAITAN - Gambar Dyana Sofya hisap rokok di tempat awam tersebar

ARTIKEL MENARIK:
1. Gara-Gara Pengusaha Kosmetik Terkenal Muatnaik Video Aksi Senaman 'Menghairahkan..Tutt..' Hangat Di Instagram !

2. [ViraL] Kepala Dicucuk Benda Tumpul hingga Berlubang, Perut Dipijak Macam Binatang..Kes Buli SMK Bandar Sri Damansara, Mira Dicari sbg Suspek Utama

3. KINI TERSEBAR.. 7 Screenshot Perbualan Chat Sulit Antara King Coco Dan Seorang Wanita Yang Dimaki Teruk Kerana Didakwa Menggangu Suaminya!!! Walhal Wanita Itu Hanyalah..

4. Gambar Pemungut Sampah Dijadikan Bahan Lawak di Twitter Namun Warga Internet Tampil Pertahankannya

5. [VIDEO] Kakitangan Ambulan 'Minta Rasuah' Dulu Sebelum Bersetuju Hantar Pesakit Ke Hospital

loading...

Ada yang berpendapat ia sebagai satu perkara besar, ada juga yang menganggap ia sekadar isu remeh.

Apa yang menarik perhatian, pertembungan pendapat di kalangan netizen berhubung isu tersebut telah membawa kepada penyebaran gambar Exco Kesihatan dan Alam Sekitar Negeri Johor, YB Datuk Haji Ayub Rahmat yang sedang merokok.Difahamkan gambar Ayub yang juga merupakan ADUN Kemelah sedang menyalakan api rokoknya itu diambil ketika beliau turun padang dalam kejadian banjir yang berlaku di Segamat baru-baru ini.

Sebagai seorang Exco Kesihatan, beliau tentu terlibat dengan pelbagai program kesihatan di Negeri Johor termasuklah kempen kesedaran kepada rakyat agar tidak merokok.

Namun nampaknya beliau yang sepatutnya lebih sedar tentang bahaya merokok, tapi beliau sendiri yang menghisap rokok, itu antara luahan netizen.

Aku cadangkan selepas ini, buat satu undang-undang atau ketetapan, mana-mana calon yang mahu menjadi wakil rakyat mestilah dipilih dari kalangan orang yang tidak merokok.

Sumber - MiloSuaM

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments