Header Ads

Bagai Menambah Bara, Chef Wan Pula Masuk Campur Beri Komen Panas Isu Lofa Dan Fattah!!!

loading...

Siapa yang tak kenal dengan Chef Wan. Chef popular ini sering melontarkan kata kata yang lantang tentang isu semasa.

Bagai Menambah Bara, Chef Wan Pula Masuk Campur Beri Komen Panas Isu Lofa Dan Fattah!!!
Bagai Menambah Bara, Chef Wan Pula Masuk Campur Beri Komen Panas Isu Lofa Dan Fattah!!!

Baru-baru ini, chef tersohor ini ada menyatakan pandangannya terhadap pasangan paling popular ketika ini iaitu Fattah Amin dan juga Neelofa.

ARTIKEL MENARIK:
1. KINI TERSEBAR!! Inilah wajah sebenar Raja Muda Selangor yang dikaitkan dengan Neelofa, amat mengejutkan!!! (2 FOTO)

2. Mengejutkan!! Akhirnya Sharnaaz Ahmad Tampil DEDAH Punca Sebenar Bengang Dengan Fattah... BIKIN PANAS!!!

3. #HOT ~ Nabil Dan Zira ‘Comolot’ Di Venice Jadi Kecaman Netizen

4. Netizen Kecam Buku Fattah ‘Bangang’ Dan Penuh Selfie

5. Wajah Isteri Zarul Umbrella & Anak Perempuannya Berusia 19 Tahun Yg Cantik!!.. Bukan Lelaki Kalu Tak Jatuh Cinta Dgn Kecantikan Anaknya Ini..


loading...

Pandangan Chef Wan ini amat pedas, setepek kena para peminat Fattah Amin dan juga Neelofa.

Chef Wan meluahkan pandangannya itu di laman IG miliknya.

Tengok saja kisah Neelofa tu dgn si Jantan handsome entah apa nama pelakun tu sampai naik loya membaca media laga2 kan mereka and the way their fans nak jodoh kan pasangan ini yg akhirnya ” Tipah tertipu semua gimmik media and fans yg abit over idolising them became disappointed.

Padan la muka anak2 remaja Melayu kita ramai yg suka buang masa melayan benda jiwa2 ni sampai sekolah pun entah ke mana arah tujuannya.

They get too carried away with all this so call romantic idea god knows what goes on their mind.

Now dah heboh pulak org bercerita dia pulak tengah dating Raja Muda Selangor pulak.

Tak habis2 org tanya saya even Vip2 ni esp the ladies.

” Eh u tak kan tak tahu CW u kenal baik dgn Bondanya?”

Eh jika pun kenal tak kan kita nak tahu kisah2 mereka

Kita ni semua cuma gang2 dah masuk senja tak ada masa nak tahu who is dating who and who is going out with who? Banyak kerja lain kat rumah tu nak buat kan.Drama di TV pun satu tak tengok not even my own show on TV tu.

Ini pulak tanya kan saya kisah2 artist bercinta lagi la kita tak ambil kisah.

Sometime i loved to teased some of my Puan Sri and Mak2 Datin yg kepoh ni by saying inmediately ” Oh ya ke tak tahu pulak…u nak tahu ke ni i call Tuanku Sultan sekarang la nak tanya betul ke tidak sebab u all semua harap kan anak u all pulak jadi menantunya!”

U should see their face when i wanted to call Tuanku over my phone! I laughed and laughed..

Mesti mereka dlm hati kata ” Cilaka betul si CW ni la” Jahat i kan usik2 mereka.


Sumber asal: thetrendingnow.blogspot.com

Artikel ini hanyalah perkongsian dari pelbagai laman web, blog dan media sosial. Sekiranya perkongsian gambar atau artikel yang dilaporkan disalahertikan kami tidak akan bertanggungjawab.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
Loading...

No comments

Powered by Blogger.