Header Ads

'Saya Suruh Dia Tengok-Tengokkan Je, Tak Sangka Dia Tengok Sampai Atas Katil !'

loading...

Jaga isteri rakan sampai ke atas tilam|Untuk menyesaiakn pelajaran bergelar doktor,seorang lelaki yang baru berkahwin terpaksa ulang alik dari rumah ke kolej yang cukup jauh jaraknya.

'Saya Suruh Dia Tengok-Tengokkan Je, Tak Sangka Dia Tengok Sampai Atas Katil !'
'Saya Suruh Dia Tengok-Tengokkan Je, Tak Sangka Dia Tengok Sampai Atas Katil !'

Kesibukan ini ternyata membuat isterinya mawar kekurangan kasih sayang,dan melampiaskannya kepada sahabat suaminya sendiri.ARTIKEL MENARIK:
1. UPDATE ! Doktor Akhirnya Dedah Cerita Sebenar, Rupanya Ini Punca Sebenar Kematian Mangsa.... Allahhu...

2. "Memang I Yg ................. !", JIJIK ! Wanita Ini Cerita Pengalaman Malam Pertama Kepada Rakan Office, Namun Apa Yg Berlaku Keesokannya Sgt Memalukan!

3. CURIGA Kematian Anak Dalam PULAPOL. Ibu Minta POLIS Siasat Punca Sebenar Kematian Anaknya !!!

4. 14 Budak Sekolah Ditahan, Main Kahwin² Hingga Buat Acara JIMAK Bagaikan Suami Isteri Sebenar !

5. Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!loading...

Akibat terlalu kerap meluahkan rasa kesepian,mawar akhirnya rebah di pangakuan sahabat suaminya Zaswan yang di amanahkan untuk mejaga isteri rakannya itu.

Pada awalnya suami hanya ingin zaswan menjaga dan melihat lihat isterinya yang berkebetulan duduk di kompleks yang sama.

Memang dia kerap kerumah saya,kami bersahabat sejak kecil,jadi saya minta dia untuk menjaga isteri semasa saya tiada dirumah,katanya di sidang pengadilan agama 25/17.

Saya balik rumah agak lewat,ditambah lagi menempuh perjalanan yang agak jauh,ketika saya sampai dirumah,saya dapati mereka berdua di dalam bilik dalam keadaan bogel.

Saya percaya bahwa mereka telah melakukan hubungan intim,tanpa penjelasan saya jatuhkan talak,katanya.

Untuk bukti kukuh perselingkuhan isterinya dengan Zaswan ,ia turut mendedahkan beberapa screenshoot WhatsApp yang sudah dicurinya dari handphone isteri.


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments