Top Ad 728x90

Sunday, 22 January 2017

,

NAHHH ! Inilah Foto & Facebook Pemilik Kereta WWC8908 Merc Yg Belasah Pemandu Lori ! SHARE !

loading...

Susulan kejadian seorang pemandu lori dibelasah lima lelaki dipercayai pengawal peribadi kepada individu bergelar datuk 14 Januari lalu di Bukit Antarabangsa, polis kini sedang giat mengenal pasti kesemua suspek.

NAHHH ! Inilah Foto & Facebook Pemilik Kereta WWC8908 Merc Yg Belasah Pemandu Lori ! SHARE !
NAHHH ! Inilah Foto & Facebook Pemilik Kereta WWC8908 Merc Yg Belasah Pemandu Lori ! SHARE !

Timbalan Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Superintendan Mohd Zaid Hassan berkata pihaknya dimaklumkan mengenai pergaduhan tersebut yang berpunca dari insiden perlanggaran membabitkan dua kenderaan.

ARTIKEL MENARIK:
1. ZALIM ! Mangsa Rogol Bomoh Cerita Detik NGERI Saat Dirogol Di Depan Isteri Bomoh Itu Sendiri...

2. (TrendinG) Mimpi Patah Gigi Taring Rupa-Rupanya Petanda Suami Dibunuh Dengan Kejam

3. ABANG DURJANA!!!Dua Abang Kandung Rogol Adik Secara Bergilir-Gilir Sejak 10 Tahun Yang Lalu...

4. Polis Dapat Tangkap 3 Suspek. Pengakuan MENGEJUTKAN Mereka Itu Buat Ramai MARAH !!!

5. Sayu : Allah selamat kan saya ...Wanita diculik masih berkain sembahayang semasa dilarikan (8Gambar)

loading...

Bagaimanapun seorang suspek yang dipercayai merupakan pemandu kereta Mercedes Benz yang dinaiki oleh tiga lelaki Melayu dan seorang lelaki India tersebut dikenal pasti.

Gambar pemandu tersebut telah tersebar dilaman media sosial sejak semalam,lelaki berkenan di percayai bernama izakri bin zakaria yang masih lagi dalam burunan polis.

Sementara itu, Ketua Polis Negara Tan Sri Khalid Abu Bakar mengesahkan polis sudah menahan seorang lelaki bagi membantu siasatan berhubung kes terbabit.

“Walaupun kedua-dua pihak sudah bersetuju untuk menyelesaikan kes terbabit sendiri tetapi kita tidak boleh menerimanya. Tindakan dilakukan mereka seolah-olah negara ini tiada undang-undang.

“Saya mengarahkan Ketua Polis Daerah Ampang untuk mengesan mereka yang bertindak memukul pemandu lori berkenaan dan suspek juga sudah dikenal pasti,” katanya________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90