Header Ads

Dah seminggu wanita berstatus Bini orang tinggalkan suami dan tidur "bersama" duda

loading...

Dah seminggu wanita berstatus Bini orang tinggalkan suami dan tidur "bersama" duda

Dah seminggu wanita berstatus Bini orang tinggalkan suami dan tidur "bersama" duda
GAMBAR HIASAN

“Saya tinggal di rumah ini kerana hendak tolong jaga anak-anak dia,” demikian alasan seorang wanita yang masih berstatus isteri orang ketika dicekup berkhalwat di rumah kekasihnya di Kampung Atas Tol, di sini, malam tadi.

Read more: http://www.britaharian.com/2017/01/dah-seminggu-wanita-berstatus-bini.html#ixzz4XGBcOozN

ARTIKEL MENARIK:
1. Allah aku x tahu aku isteri ke 2 selepas kematian suami hadir 2 lelaki bersama wanita tua buta berkerusi roda

2. Video : bergaduh dengan mak mertua, Menantu humban anak sendiri di tangga

3. Mati Tragis Seorang Janda Selepas Berzina

4. Anjing Ini Patah Kaki. Selepas Dirawat Doktor TERKEJUT Apabila Anjing Ini Berlari Ke Satu Tempat !!!

5. "MAAFKAN SAYA MAK, SEDAP SANGAT MAIN DENGAN AYAH !!" Anak Derhaka Kandungkan anak ayah sendiri HINGGA Terjadi Azab yang sangat MENAKUTKAN !.loading...

Rahsia wanita berusia 31 tahun itu yang bermain cinta dengan duda anak dua yang berusia 35 tahun, terbongkar apabila rumah sewa pasangannya diserbu penguat kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT), kira-kira jam 10.30 malam.

Pesuruhjaya Hal Ehwal Agama Terengganu, Datuk Wan Mohd Wan Ibrahim berkata, serbuan dilakukan pihaknya hasil maklumat awam yang selalu terserempak wanita terbabit datang ke rumah sewa pasangannya yang bekerja sebagai penjual kad tambah nilai sebelum ini.

Wan Mohd berkata, siasatan awal mendapati wanita yang juga masih berstatus isteri kepada kakitangan kerajaan itu mendakwa mempunyai masalah rumah tangga dengan suaminya, tetapi masih belum memfailkan perceraian di mahkamah.

“Siasatan juga mendapati pasangan ini berkenalan melalui laman sosial Facebook sejak Ogos tahun lalu dan ketika serbuan, wanita itu memaklumkan sudah lebih seminggu tinggal di rumah berkenaan dengan memberi alasan mahu menjaga anak-anak kekasihnya.

“Wanita itu turut mengaku sebelum itu ada pulang ke rumah keluarganya di Pahang dan memaklumkan keluarganya termasuk suaminya langsung tidak mengetahui hubungan ‘baru’ dia bersama kekasih,” katanya.

Jelas Wan Mohd, pasangan itu juga mengaku kononnya mahu berkahwin sekiranya wanita tersebut diceraikan suaminya.

“Pasangan ini seterusnya dibawa ke pejabat JHEAT untuk siasatan lanjut mengikut Seksyen 31 (a) dan (b) Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (Takzir) (Terengganu) 2001 kerana berkhalwat,” katanya.

Read more: http://www.britaharian.com/2017/01/dah-seminggu-wanita-berstatus-bini.html#ixzz4XGBffiU6

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments