Top Ad 728x90

Monday, 2 January 2017

Biodata & Gambar Norfarihan Baharudin Remaja Panjat Mercu Tanda Ipoh

loading...

Biodata & Gambar Norfarihan Baharudin Remaja Panjat Mercu Tanda Ipoh

Biodata & Gambar Norfarihan Baharudin Remaja Panjat Mercu Tanda Ipoh
Biodata & Gambar Norfarihan Baharudin Remaja Panjat Mercu Tanda Ipoh

Salah seorang gadis Petualang Norfarihan Baharudin kini menjadi perbincangan hangat di laman media sosial setelah gambar dan video kumpulannya memanjat mercu tanda “IPOH” tanpa sembarang keselamatan viral.

ARTIKEL MENARIK:
1. Viral aksi berani remaja panjat ‘Ipoh’ disiasat

2. DUNIA AKHIR ZAMAN!! LeKA TAngkap Pokemon GO!! LElaki ini Tidak Sengaja Merakam Perbuatan Terkutuk Perempuan Melayu Bersama Kekasih Beramai ramai di dalam TREN Menuju ke KLCC!CUBa lihat MInit ke 1.05 apa yang perempuan nie Buat!!Sungguh tak malu

3. DASAR NAFSU DURJANA!!!Emak Keluar Mencari Rezeki Di Awal Pagi….Bapa Pula Ma!n dengan Anak Dara Sendiri Di Awal Pagi Sambil Merakam Perbuatan Terkutuk Itu…

4. MALANG!! Bas Ekspress Penuh Pepijat Serang 26 Penumpang Sepanjang Perjalanan

5. SAH ! Akhirnya Lelaki Yg Tunjuk Jari Tengah DEDAH Cerita Sebenar ! Patutlah Dia Bengang Gila Dengan Perempuan Tu !


Sebelumnya salah seorang kumpulan itu berkata bahwa mereka telah mendapat kebenaran daripada Majlis Bandaraya Ipoh (MBI) untuk memanjat mercu tanda ipoh berkenan,namun Datuk Bandar Ipoh, Datuk Zamri Man, berkata MBI MBI tidak pernah memberi kebenaran kepada mana-mana pihak memanjat binaan terbabit kerana ia boleh mengancam nyawa.
Dalam aktiviti yang di gelar penceroboh itu Turut serta bersama Farihan ialah adik bongsunya, Farina dan kawan-kawan; Faiz, Azlina, Zaki and Lamey. Akhirnya, tiba ke destinasi yang dirancangkan setelah memanjat dari awal pagi selepas Subuh selama 30 minit.
Norfarihan Baharudin adalah seorang gadis yang memiliki aktiviti lasak,Antara yang pernah dia lakukan ialah mendaki bukit dan gunung, meneroka lautan dengan scuba diving dan free diving (tanpa tangki gas OK!), mengembara ke pedalaman, dan lain-lain lagi.
Biodata Norfarihan Baharudin Remaja Panjat Mercu Tanda Ipoh
Naman:Norfarihan Baharudin
Umur:23 tahun
Asal:Kedah
Menetap:Ipoh
Pekerjaan: Cikgu Tadika & Meniaga Online
Gambar Norfarihan Baharudin Remaja Panjat Mercu Tanda Ipoh________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90