Top Ad 728x90

Wednesday, 25 January 2017

14 Budak Sekolah Ditahan, Main Kahwin² Hingga Buat Acara JIMAK Bagaikan Suami Isteri Sebenar !

loading...

Main Pemainan Kahwin Kahwin,Ehh..Ada Adengan Malam Pertama|Sekurang kurangnya 14 kanak kanak diantara umur 7 ke 1o tahun terpaksa disiasat karena terlibat dalam aktiviti porno dalam sebuah permainan kanak kanak kahwin kahwin yang memiliki adengan malam pertama.

14 Budak Sekolah Ditahan, Main Kahwin² Hingga Buat Acara JIMAK Bagaikan Suami Isteri Sebenar !
14 Budak Sekolah Ditahan, Main Kahwin² Hingga Buat Acara JIMAK Bagaikan Suami Isteri Sebenar !

Sepuluh diantaranya adalah kanak kanak lelaki 4 lagi kanak kanak perempuan,dipercayai kejadian itu berlaku pada 31.10.2016 bulan lalu.ARTIKEL MENARIK:
1. Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!

2. Gara-Gara BERPURDAH Pasangan Melayu TIBA-TIBA DISERANG Oleh Seorang Wanita Di Australia !!!

3. (VIRAL) Main Pemainan Kahwin Kahwin,Ehh..Ada Adengan Malam Pertama.. Bukan Main Seronok Ye Dik.. !

4. BIADAP SUNGGUH!!! pElajar AMbil Video dalaman Kain Guru dan disebar Kepada Rakan-rakan

5. GILLER!!!Tahun Melawat Pahang dicemari dengan tindakan melampau 39 lelaki yang berbogel dalam aktiviti sukan

loading...

Katanya dalam kejadian itu,cikgu sekolah agama kanak kanak berkenan membuat satu laporan polis setelah melihat kejadian itu yang dimaklumkan salah seorang anak didiknya.

Pada 02.11.2016 wali murid yang terlibat dalam kejadian itu terpaksa membuat satu pertemuan dengan cikgu dan juga beberapa anggota polis.

Menurut saksi mata,mereka bermain kahwin kahwin pada awalnya dan mendirikan sebuah pondok yang dibuat dari pelepah kelapa selepas balik sekolah.

Entah bagaimana akhirnya permainan itu memiliki adengan intim layaknya pasanga suami isteri,ketika itu saksi melihat cikgunya lalu dikawasan berkenan dan memaklumkannya.

Menurut siasatan dan pengakuan murid ,4 di antara murid telah melakukan kegiatan itu sebanyak 3 kali dengan pasangan yang berlainan.

Bagaimana pun kes itu telah memburukkan nama baik sekolah mereka,dan pihak polis masih lagi mengembangkan siasatan.

Katanya orang tua murid dan guru perlu mendidik anak dengan memberitahu bahaya dan dosa hubungan terlarang itu.

Dari sisi lain kurangnya perhatian ibu bapa kepada anak juga memiliki peranan penting kenapa hal semacam ini boleh berlaku.

Contohnya menunjukkan kelakuan kurang baik didepan anak,bersetubuh di depan anak,tidak mengawal anak dalam aktiviti laman sosial,itu semua berpengaruh kepada mereka katanya.

Kepolisian Tanah Datar Hendri Abbas Bin Mohd Abdul Latif berkata,pihaknya masih mendalami sejauh mana perbuatan murid murid berkenan dalam permainan kahwin kahwin yang memiliki adegan malam pertama itu.Mohd Azmi Ikhwal Dalam Talian Serantau Eberita Nusantara News Memberitakan.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:

loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90