Top Ad 728x90

Friday, 16 December 2016

,

VIDEO Penuh Yuna Dipeluk Dan Dicium Artis Barat Anderson Paak Jadi Bualan Netizen

loading...

Yuna tidak kami nafikan telah berjaya mengukir namanya didalam bidang nyanyian tahap antarabangsa. Namun, lumrah hidup sebagai artis terkenal, pasti setiap tindak tanduknya akan diperhatikan ramai.

VIDEO Penuh Yuna Dipeluk Dan Dicium Artis Barat Anderson Paak Jadi Bualan Netizen
VIDEO Penuh Yuna Dipeluk Dan Dicium Artis Barat Anderson Paak Jadi Bualan Netizen

Sebelum ini, Yuna pernah dihimpit kontroversi apabila foto dan video beliau berpelukan dengan penyanyi terkenal Usher tersebar di Internet. Yuna dikatakan berpelukan dengan Usher selepas hampir selesai membuat persembahan Live at The Roots Picnic 2016.


ARTIKEL MENARIK:
1. PANAS!! Kes Tak Bayar GST.. Inilah Perkara Mengejutkan Yang Berlaku Sebentar Tadi Apabila Dato’ Seri Vida Kembali Ke Mahkamah!!!

2. Siapa Sebenarnya BUNTAT? Ini Biodata Lengkap Dia Yg Buat Ramai Kata WOW !!!

3. 3 Momen Teruk Dan Terkesan Dalam Anugerah Melodi 2016!! Lihat KESALAHAN No 2 Sangat Memalukan!!!

4. Aidil Catat Rekod Satu Lagi Pelakon Terselamat Tali Gantung

5. Rupa-Rupanya Gmie Screen Bukan Calang-Calang Orang Inilah Pekerjaan Beliau Yang Mengejutkan Anda #GegarVaganza

Terbaru, nama Yuna sekali lagi menjadi bualan hangat netizen apabila video beliau dipeluk dan hampir dicium penyanyi barat, Anderson Paak mula tersebar sejak beberapa hari lepas. Netizen yang menonton video berkenaan kecewa dengan tindakan Yuna yang seakan “merelakan”dirinya dipeluk oleh Anderson.


Kejadian itu berlaku ketika Yuna menghadiri Soul Train Music Awards di Las Vegas baru-baru ini. Didalam video berkenaan, Yuna nampaknya sedang ditemubual dan tiba-tiba Anderson memeluknya.
Berikut video Yuna dipeluk :-

Daripada apa yang kami lihat, Yuna sebenarnya terkejut dan kaku apabila Anderson tiba-tiba sahaja memeluknya dan cuba untuk mencium Yuna. Apa pula pendapat anda? - beautifulnara


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90