Top Ad 728x90

Sunday, 18 December 2016

Mohon Viralkan...Rugi RM1,000+, Beg Tangan Dicuri Di Surau GM Klang ( 4 Gambar )

loading...

KLANG - Malang nasib seorang wanita apabila beg tangannya dicuri semasa bersolat di surau GM Klang.

Mohon Viralkan...Rugi RM1,000+, Beg Tangan Dicuri Di Surau GM Klang ( 4 Gambar )
Mohon Viralkan...Rugi RM1,000+, Beg Tangan Dicuri Di Surau GM Klang ( 4 Gambar )

Dalam kejadian yang berlaku pada jam 6.08 petang, 19 November lalu, mangsa, Arijan Najihah, mengalami kerugian lebih RM1,000.


ARTIKEL MENARIK:
1. AKHIRNYA TERBONGKAR IDENTITI SEBENAR POLIS YANG BERANI MENGHINA NAJIB. Patutlah Berani Sangat HINA Najib, Rupa-Rupanya ada udang di sebalik batu !

2. "VIDEO!!! SETANNYA PERANGAI KAU" Tergamak Kau Buat Macam Tuh.. Langsung Tak Berperikemanusiaan..

3. Korang Pernah Lihat Pemilihan Pelajar Untuk University P0rnografi? Memang Melampau Macam Dah Takde Maruah, Mari Tengok Video Bagai Mana Cara Mereka Dipilih!

4. LIVE: Tak Izin Kahwin lain, Suami HENTAK Kepala Isteri Solehah dengan Al-Quran hingga Isteri Rebah. Apa yang Terjadi Selepas itu memang SANGAT MENGERIKAN !

5. MEMANG Berani Betul! Wanita Belasah Polis Ketika Berkawal Di Jalan Tidak Sesak, Namun Tindakan Anggota Polis Membuatkan Ramai Terkejut

Meskipun redha dengan apa yang berlaku, namun Arijan kesal dengan tindakan beberapa pihak yang bersikap endah tak endah dalam membantu menangani kesnya.

Keadaan itu memaksa Arijan berusaha sendiri meminta sendiri untuk melihat rakaman CCTV dari pemilik kedai-kedai berhampiran dengan surau dan memang jelas bahawa dia membawa beg ke surau. Malah, nampak individu yang mengambil beg tangannya.Individu yang mengambil beg tangan milik Arijan Najihah di surau GM Klang

"Mula-mula polis penyiasat seperti tidak percaya dan saya mendesaknya untuk menyiasat lebih mendalam lagi kerana saya tahu saya berada di pihak yang benar. Dan akhirnya saya berjaya mendapatkan gambar seorang wanita yang telah mengambil beg tangan saya," katanya.

Suspek seorang wanita yang memakai tudung bunga-bunga dan berbaju belang jelas sekali dilihat telah mengambil beg mangsa dan keluar dari surau.


1.png

1.png

Ekoran itu, mangsa terpaksa duduk di tempat letak kereta kerana bimbang jika pencuri itu datang untuk mengambil keretanya pula kerana ada kunci kereta di dalam beg tangannya yang dicuri.

Gambar wanita yang mencuri beg tangan itu kini viral di media sosial. Orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai suspek diminta tampil memberikan maklumat kepada Arijan Najihah.

Sumber: The Reporter

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90