Top Ad 728x90

Sunday, 4 December 2016

Minyak Masak Botol Mula Dijual, Lihat Harganya Boleh Tahan Juga !

loading...

Bermula hari ini, Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (FELDA) menyatakan bahawa melalui FELDA Global Ventures Berhad (FGV) memperkenalkan minyak masak sawit bersubsidi dalam botol dengan saiz 1 liter.

Selain itu, minyak masak sawit dalam botol dengan saiz 1 liter itu dipasarkan dengan jenama Tiara dan dijual dengan harga RM2.95 seunit.  Dengan usaha DOPSB yang memperkenalkan minyak masak sawit bersubsidi dalam botol ini adalah dibawah program subsidi minyak masak sawit yang dilaksanakan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK).  Kini, minyak masak sawit bersubsidi jenama Tiara boleh didapati di rangkaian pasaraya-pasaraya The Store dan AEON BIG di kawasan Lembah Klang. Akan datang, penjualan minyak masak ini akan diperluaskan ke pasaraya-pasaraya lain.  -pru14.tv-
Minyak Masak Botol Mula Dijual, Lihat Harganya Boleh Tahan Juga !

Untuk pengetahuan anda, minyak masak sawit bersubsidi yang dibotolkan itu diusahakan oleh anak syarikat FGV iaitu Delima Oil Products Sdn Bhd (DOPSB) atas jenama Tiara.ARTIKEL MENARIK:
1. Bantah Myanmar Bunuh Islam Rohingnya, Ini Amaran Keras Myanmar Kepada Malaysia

2. Video Api Puting Beliung memusnahkan Israel

3. Tak benarkan Azan, Israel Dilanda Kebakaran Tak Cukup Itu Ini Bala Terbaru Israel Yang Di Kirimkan Atas Perbuatannya Lihat Video Penuh

4. Nahas Pesawat Brazil, Rakaman Terakhir Juruterbang Ini Dedah Punca Nahas !

5. Rakaman Video & Gambar Saat Suami Isteri Maut Di Panah Petir


Selain itu, minyak masak sawit dalam botol dengan saiz 1 liter itu dipasarkan dengan jenama Tiara dan dijual dengan harga RM2.95 seunit.

Dengan usaha DOPSB yang memperkenalkan minyak masak sawit bersubsidi dalam botol ini adalah dibawah program subsidi minyak masak sawit yang dilaksanakan oleh Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK).

Kini, minyak masak sawit bersubsidi jenama Tiara boleh didapati di rangkaian pasaraya-pasaraya The Store dan AEON BIG di kawasan Lembah Klang. Akan datang, penjualan minyak masak ini akan diperluaskan ke pasaraya-pasaraya lain.

-pru14.tv-

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90