Top Ad 728x90

Sunday, 4 December 2016

Media Indonesia Viralkan Najib Songlap Duit 9 Bilion Ringgit Lihat Video Penuh

loading...

isu najib bukan isu yang kecil jika dahulu Mahathir di kenali seluruh dunia dengan kepimpinan yang tegas dan melonjakkan ekonomi serta permodenan Malaysia di mata dunia Mahathir dipuji sebagai PM berjaya mengharumkan nama negara.

Media Indonesia Viralkan Najib Songlap Duit 9 Bilion Ringgit Lihat Video Penuh
Media Indonesia Viralkan Najib Songlap Duit 9 Bilion Ringgit Lihat Video Penuh

Walaupun Mahathir pernah bertindak kejam terhadap Anuar dan rakyat Malaysia yang menentangnya ketika itu pasti dihumban dalam ISA namun beliau tidak membebankan rakyat Malaaysia yang lain berbanding hari ini.


ARTIKEL MENARIK:
1. Sami Buddha Tunjuk Perasaan, Bantah Najib Sebab "Menyibuk" Hal Rohingya !

2. [VIDEO] Selepas Bencana Kebakaran, Israel Kini Dilanda BANJIR BESAR Pula !

3. Bantah Myanmar Bunuh Islam Rohingnya, Ini Amaran Keras Myanmar Kepada Malaysia

4. Video Api Puting Beliung memusnahkan Israel

5. Tak benarkan Azan, Israel Dilanda Kebakaran Tak Cukup Itu Ini Bala Terbaru Israel Yang Di Kirimkan Atas Perbuatannya Lihat Video Penuh


Rata-rata hari ini netizen terutamanya anak muda menaruh perasaan benci terhadap najib kerana pelbagai cukai dan kos sara hidup semakin tinggi ada yang mengatakan hanya orang "bodoh" sahaja akan undi UMNO.

Najib bukan sahaja dikenali rakyat Malaysia Malahan didunia dengan pelbagai isu termasuk skandal 1MDB yang dikatakan di songlap jutaan ringgit. Perkara ini juga telah disebut-sebut media indonesia

bayangkan seluruh asia bahkan dunia mengetahui Perdanan Menteri Malaysia masih boleh senyum dan tiada sebarang tindakan dengan isu dan tuduhan soglap duit.

jika di negara-negara luar walaupun dituduh menteri atau perdanan menteri pasti akan melepaskan jawatan tersebut kerana tak sanggup menahan rasa malu tetapi di Malaysia perkara tersebut mustahil akan berlakuMy News
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90