Top Ad 728x90

Wednesday, 21 December 2016

Doktor Keluarkan 120 Ulat Dari Mata & Hidung Wanita

loading...

OTTAWA, Kanada – Sekumpulan doktor mengeluarkan sejumlah 120 ulat berenga daripada hidung dan kelopak mata seorang pesakit wanita yang dihinggapi lalat ketika dirawat di sebuah hospital di sini.


Doktor Keluarkan 120 Ulat Dari Mata & Hidung Wanita
Doktor Keluarkan 120 Ulat Dari Mata & Hidung Wanita

Satu laporan jurnal perubatan di Kanada memberitahu, wanita itu yang dirahsiakan identitinya di masukkan ke sebuah hospital kerana sakit.


ARTIKEL MENARIK:
1. Akibat jalan-jalan di sawah padi dengan anjingnya, tanpa disangka lelaki ini temukan benda aneh yang paling mengejutkan sejarah dunia

2. Tandas ini terlihat sangat buruk dan kotor, namun setelah masuk di dalamnya apa yang ditemukan amat gila dan betul-betul memeranjatkan

3. [VIDEO] Pokok Besar Terbakar Tiba-Tiba Berhampiran Perkuburan Islam Di Terengganu

4. Akibat jalan-jalan di sawah padi dengan anjingnya, tanpa disangka lelaki ini temukan benda aneh yang paling mengejutkan sejarah dunia

5. Kisah Aneh Dan Pelik..Bayi Bertukar Menjadi Seekor Buaya!.. (8 Gambar)

Bagaimanapun, ketika dirawat di hospital seekor lalat dipercayai hinggap di muka wanita tersebut dan telah bertelur di rongga hidungnya tanpa disedari oleh pesakit berkenaan.
“Beberapa petugas mendakwa, terlihat seekor lalat terbang di dalam sebuah wad di mana wanita itu dirawat selama beberapa hari.

“Wad berkenaan tidak mempunyai tingkap yang terbuka sekali gus menyebabkan lalat itu tidak boleh keluar,” kata laporan berkenaan.

Rakaman video yang memaparkan doktor mengeluarkan ulat berengga dari mata dan hidung wanita itu kini menjadi popular di internet selepas dimuat naik beberapa hari lalu. – Agensi


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90