Top Ad 728x90

Friday, 16 December 2016

Amar Panik Jari Amyra Luka Akibat Terkena Pisau

loading...

Amar Panik Jari Amyra Luka Akibat Terkena Pisau

Amar Panik Jari Amyra Luka Akibat Terkena Pisau

Amar Panik Jari Amyra Luka Akibat Terkena Pisau


Pelakon Amyra Rosli baru-baru ini mengalami kecederaan pada jari telunjuk tangan kanannya ketika sedang cuba membuka satu bungkusan plastik menggunakan pisau. Insiden itu membuatkan suaminya, Amar Baharin panik.


ARTIKEL MENARIK:
1. VIDEO Penuh Yuna Dipeluk Dan Dicium Artis Barat Anderson Paak Jadi Bualan Netizen

2. PANAS!! Kes Tak Bayar GST.. Inilah Perkara Mengejutkan Yang Berlaku Sebentar Tadi Apabila Dato’ Seri Vida Kembali Ke Mahkamah!!!

3. Siapa Sebenarnya BUNTAT? Ini Biodata Lengkap Dia Yg Buat Ramai Kata WOW !!!

4. 3 Momen Teruk Dan Terkesan Dalam Anugerah Melodi 2016!! Lihat KESALAHAN No 2 Sangat Memalukan!!!

5. Aidil Catat Rekod Satu Lagi Pelakon Terselamat Tali Gantung

"Saya jadi panik kerana lukanya agak besar dan darah tidak berhenti mengalir dan mengambil keputusan membawanya ke klinik untuk mendapatkan rawatan.

"Doktor mahu menjahit bahagian luka itu kerana ia agak teruk tetapi Amyra menolak kerana berasa takut dan sebagai penyelesaian doktor menggunakan gam khas untuk mencantumkan kembali kesan luka yang terkoyak," katanya seperti yang dilaporkan mStar Online.

Dalam pada itu, Amyra berkata, kejadian itu tidak melemahkan semangatnya untuk melakukan kerja rumah, sebaliknya kini semakin mahir memasak untuk suaminya.

Kata Amyra, walaupun masih banyak perkara yang perlu dipelajari sebagai isteri, namun pengalaman menolong ibunya di dapur sebelum ini banyak membantu dirinya.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90