Top Ad 728x90

Friday, 30 December 2016

,

ALLAHHUAKBAR ! Inilah Rakaman CCTV Detik Pembunuhan Keluarga VVIP Yg Dikurung Semalam ! Kesiannya Tengok =(

loading...

Video Detik Detik Mangsa Bunuh 6 Sekeluarga Disumbat Dalam Tandas|Hanya tangisan pilu terdengar apabila rekaman video 11 orang dikeluarkan dari dalam bilik mandi dalam kes bunuh Dodi Triono, 59,dan 10 anggota keluarga lainnya yang melibatkan 6 di antara maut termasuk dua kanak kanak maut.

ALLAHHUAKBAR ! Inilah Rakaman CCTV Detik Pembunuhan Keluarga VVIP Yg Dikurung Semalam ! Kesiannya Tengok =(
ALLAHHUAKBAR ! Inilah Rakaman CCTV Detik Pembunuhan Keluarga VVIP Yg Dikurung Semalam ! Kesiannya Tengok =(

Mengikut perkembangan terkini pihak Polis Indonesia hari ini, sudah menahan dua lelaki yang disyaki terbabit dalam kejadian itu.ARTIKEL MENARIK:
1. TERKINI ! SAH ! 6 Sekeluarga VVIP Maut Dikurung ! Allah... Allah... KEJAMNYA !

2. Akibat curi basikal, 2 pelancong Australia menerima nasib yang sangat MALANG

3. Dua Beradik Kembar Dipaksa Minum Arak Dan Dirogol Beramai-Ramai Hingga Mati

4. VIDEO: INNALILLAH.. Anak Ini Di Semb3lih, Hanya Karena Namanya Aisyah Binti Abu Bakar

5. TENGOK Hadith Ini!!! Aleppo dan Syria adalah Petanda Kiamat akan Tiba tidak Lama Lagi.. MOHON KONGSIKAN YA...


Menurutnya, polis juga sedang mengenal pasti kaitan antara penjenayah terbabit dengan keluarga mangsa serta jumlah penjenayah yang terbabit dalam kejadian itu.

Keenam-enam mangsa itu ditemui mati awal pagi semalam, akibat sesak nafas kerana kekurangan oksigen selepas dikurung sejak pagi kelmarin dalam bilik air seluas 1.5 meter lebar dan 1.5 meter panjang bersama lima lagi yang selamat.

Sheila Putri menghubungi polis dan sebaik polis membuka pintu bilik air itu, enam daripada 11 mangsa sudah meninggal dunia.

Untitled-1%2B%252815%2529.png

Kejadian hanya disedari semalam, oleh seorang saudara perempuan mereka, Sheila Putri , yang mengunjungi rumah itu kira-kira 10 pagi yang terkejut apabila masuk, terdengar suara orang menjerit meminta tolong.

Lima lagi dikejarkan ke hospital kerana lemah serta luka melecet akibat terpaksa berhimpit dalam bilik air itu.

Mereka yang maut itu ialah tuan rumah yang juga seorang arkitek dikenali sebagai Dodi Triono, 59, dua anak perempuannya Diona Arika Andra Putri, 16, dan Dianita Gemma Dzalfayla, 9, dua pemandunya berumur 40-an dan seorang lelaki dipercayai anak teman Dodi.

Mereka yang cedera dan dimasukkan ke hospital ialah seorang wanita dikenali sebagai Emi berumur 41 tahun, seorang lagi anak perempuan Dodi bernama Zanette Kalila Aazaria, 13, dan tiga pembantu rumahnya Fitriyanim, Windy dan Santi berumur antara 22 dan 23 tahun.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90