Top Ad 728x90

Sunday, 20 November 2016

Kes Bayi Diculik: Tak Tahan Lagi, Bapa Bayi Buat Tindakan MENGEJUTKAN ! Anda Pasti Tak Sangka

loading...

KOTA BHARU - Keluarga bayi perempuan yang dilarikan dari Hospital Tanah Merah (HTM) dalam kejadian Selesa lalu, akan mengambil tindakan saman terhadap hospital berkenaan kerana cuai sehingga berlakunya kejadian yang tidak diingini itu, lapor Harian Metro.

Kes Bayi Diculik: Tak Tahan Lagi, Bapa Bayi Buat Tindakan MENGEJUTKAN ! Anda Pasti Tak Sangka
Kes Bayi Diculik: Tak Tahan Lagi, Bapa Bayi Buat Tindakan MENGEJUTKAN ! Anda Pasti Tak Sangka

Mohd Ihtisyamuddin Mohd Ashri, 29, berkata, tindakan tegas itu akan diambil bagi memberi pengajaran kepada petugas hospital kerana menyebabkan anak keduanya dibawa keluar dengan mudah dari hospital berkenaan.


ARTIKEL MENARIK:
1. TERLAJAK MEWAH&KAYA RAYA!! Jom tengok 17 foto eksklusif koleksi kereta mewah milik Jutawan muda Safiey Ilias yang pasti buat korang Terlopong !!

2. VIDEO: PADAH Geng Merah Nak Tunjuk Gangster Waktu Bertembung Geng Baju Kuning, Anda Tengok Apa Berlaku Pada Lelaki Tu !

3. Geng merah gaduh sesama sendiri

4. (4 Gambar) Siapa Lagi Ganas? Kumpulan Baju Merah berarak tutup muka, bawa kayu dan buluh

5. Naik Mendadak ! Harga Buat Lesen Memandu Kereta & Motosikal 2016 Terkini

Isterinya, Siti Norbaiti Bahanaharing, 26, masih trauma dengan kejadian itu dan sentiasa dekat dengan anak mereka termasuk ketika mahu ke tandas.

"Jika isteri mahu ke tandas, dia akan memastikan ada orang yang menjaga bayi kami kerana bimbang kejadian yang sama berulang lagi walaupun di rumah sendiri.

"Kami sepakat mahu mengambil tindakan saman dalam masa terdekat dan akan berbincang dengan pihak peguam. Saya dan isteri kesal dengan kejadian itu kerana kawasan hospital sepatutnya ketat dan mempunyai prosedur untuk membawa keluar bayi, namun ia tidak seperti yang disangkakan," katanya.

Jelas Ihtisyamuddin lagi, mereka tidak akan memaafkan pasangan yang sanggup melarikan bayi mereka. Malah berharap kejadian itu tidak berlaku pada orang lain. - The Reporter

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90