Header Ads

Eh Be**kkk! Aku Dah Bayar Sejuta Income Tax – Berang Dituduh Tak Bayar Cukai, Che Ta Mengamuk

loading...

Nampaknya hasrat artis terkenal tanah air, Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta untuk menyambut hari jadi anaknya di London tidak kesampaian.

Eh Be**kkk! Aku Dah Bayar Sejuta Income Tax – Berang Dituduh Tak Bayar Cukai, Che Ta Mengamuk
Eh Be**kkk! Aku Dah Bayar Sejuta Income Tax – Berang Dituduh Tak Bayar Cukai, Che Ta Mengamuk

Semuanya gara-gara baki cukai yang masih belum diselesaikan dan disekat untuk keluar negara. Dakwa Che Ta sebelum ini memang dia bayar cukai cuma kali ini nilainya besar dan mungkin belum berkesempatan.ARTIKEL MENARIK:
1. Rita Rudaini: “Ada Orang Sengaja Tanya, Mana Daddy? Rayyan Beritahu, Rayyan Ada Mummy Aja. Saya Sedih..."

2. PATUTLAH!! Inilah Sebabnya!! Tak Bayar Cukai, Che Ta Disekat Keluar Negara & Terpaksa Raikan Aaisyah Di KL

3. FULAMAK Gempak Inilah 18 GAMBAR ULANGTAHUN KELAHIRAN KE-2 Aaisyah Dhia Rana yang berlangsung petang semalam di hotel terkemuka. Paling GRAND Dan Jarang Dibuat Artis Malaysia Sebab Fesyen Sekeluarga Yang TERLAJAK DIVA.. No18 GEMPAK HABIS!!!

4. "Tergedik Macam Nak Goda Semua Lelaki, Menyampah Wehhh..Rasa Nak Bagi Penampar"

5. Ini Betina Ke Perempuan ? - Elly Mazlein

Tapi yang tak sedapnya ramai mula hentam Che Ta. Macam-macam tuduhan dilemparkan kepada Che Ta. Siapa je yang tak panas kan? Kalau kami jadi Che Ta pun kami bengang!Bukan tak bayar langsung

ohbulanchetacukai2-671x377.jpg


Mungkin dah tak tahan sangat dengan tuduhan yang dilemparkan, Che Ta dikatakan membalas komen berbentuk provokasi seorang lelaki di Instagram miliknya. Berlaku sedikit ‘perang mulut’ namun komen-komen terbabit dikatakan telah dipadam.

Pengikut Che Ta yang lain turut memberikan komen meminta agar Che Ta bersabar dan tidak melayan mereka yang sengaja menaikkan kemarahan.Screen-Shot-2016-11-03-at-3.12.53-PM.png

Screen-Shot-2016-11-03-at-3.13.09-PM.png

Screen-Shot-2016-11-03-at-3.13.22-PM.png

Screen-Shot-2016-11-03-at-3.13.48-PM.png

Apa lah korang yang hentam Che Ta ini. Che Ta katanya dah berjumpa dengan pihak Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) berhubung perkara ini. Nanti-nanti selesai lah tu.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments