Header Ads

"SIAPA BERANI CAKAP ANAK AKU MATI?" Luahan TERAKHIR Ibu Jururawat yang SANGAT MENYEDIHKAN.

loading...

Johor Bahru: Ibu Nurul Ain Zulkarnain, jururawat HSA yang turut dirawat di HSI, terkejut dengan spekulasi anak sulungnya, termasuk ada dakwaan anaknya meninggal dunia.

"SIAPA BERANI CAKAP ANAK AKU MATI?" Luahan TERAKHIR Ibu Jururawat yang SANGAT MENYEDIHKAN.
"SIAPA BERANI CAKAP ANAK AKU MATI?" Luahan TERAKHIR Ibu Jururawat yang SANGAT MENYEDIHKAN.
Ibu Nurul Ain yang mahu dikenali sebagai Norhayati berkata, tiada kesan lecur pada badan anaknya, hanya terdapat kesan hitam di badan pada hari kejadian dipercayai disebabkan asap.


ARTIKEL MENARIK:
1. Sayu : Ya Allah berilah kesembuhan pada Nurul Ain Jurawat HSA..dia kini bertarung nyawa di ICU (8Gambar)

2. Sayu : Dia akhiri hayat nya dengan TRAGIS .. ikat tali pada leher terjun lori sedang bergerak (5Gambar)

3. Di mana kamu Syuk !! Hari ke2 pencarian Shukri di Jambatan P.Pinang .. pihak scuba bertungkus lumus [6 Gambar]

4. Dipukul Separuh Nyawa Dan Diketak Parang Dileher. Wanita Ini Nekad Bersembunyi Dan DEDAH Penderitaannya Selama Ini !!!

5."Saya Dah Lama Perasan Benda Tu Tapi Saya Tak Beri Tahu Sebab Nanti Diorang Cakap Saya Tipu..", Memang Pelik, Lembaga Misteri Seakan-akan Wanita Mengandung Semasa Kebakaran Hospital Kemarin


"Dia sesak nafas kerana terhidu asap dan ini berlaku ketika cuba menyelamatkan seorang daripada enam mangsa yang meninggal dunia," kata wanita berusia 45 tahun, yang menetap di Temerloh, Pahang.

Norhayati berkata dia akan menemani Nurul Ain sepanjang tempoh rawatan di HSI.

"Syukur Alhamdulillah, keadaannya semakin stabil namun tidak pasti bila dia dibenarkan pulang. Dia masih belum dapat berbual dengan lancar dan hanya berkomunikasi dengan menulis," katanya.

Sementara itu, keadaan pelatih fisioterapi Siti Nurshafika Mohd Amsah yang cedera akibat terhidu asap dalam kebakaran Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Sultanah Aminah (HSA) Selasa lalu, kini beransur pulih.

Kakak sulungnya, Siti Nurshakila, 25, berkata keadaan adiknya yang dirawat di wad 'High Dependency Unit', Hospital Sultan Ismail (HSI) stabil tetapi masih tidak dapat bercakap sepenuhnya.
Mengimbas semula detik cemas menerima berita yang menimpa adiknya pada hari kejadian, Siti Nurshakila berkata ibunya yang berada di Sandakan ketika itu mendapat panggilan telefon daripada kolej tempat adiknya belajar kira-kira 11 pagi memaklumkan kejadian berkenaan.

"Mak terus menghubungi saya sambil menangis dan meminta saya datang ke sini (HSI) untuk melihat keadaan adik," katanya yang bertugas sebagai jururawat di sebuah hospital di Labuan.

Anak ketiga daripada empat beradik, Siti Nurshafika, 21, adalah penuntut tahun kedua Kolej Sains Kesihatan Bersekutu Johor Bahru.

Dia antara tiga petugas di ICU HSA yang dimasukkan ke HSI kerana terhidu asap ketika menyelamatkan pesakit dalam kebakaran itu.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments