Header Ads

Sayu : Ya Allah berilah kesembuhan pada Nurul Ain Jurawat HSA..dia kini bertarung nyawa di ICU (8Gambar)

loading...

Johor Bahru : Tugas nya tidak boleh dipertikaikan dalam membantu memberi rawatan di tempat nya bertugas ini lah ini Nurul Ain Syawqah Wardiah yang gambar nya kini telah viral dilaman sosial.

Sayu : Ya Allah berilah kesembuhan pada Nurul Ain Jurawat HSA..dia kini bertarung nyawa di ICU (8Gambar)
Sayu : Ya Allah berilah kesembuhan pada Nurul Ain Jurawat HSA..dia kini bertarung nyawa di ICU (8Gambar)
Beliau merupakan salahseorang Staff di HSA yang ditimpa malang dalam insiden kebakaran pagi tadi di Wad ICU HSA.


ARTIKEL MENARIK:
1. "Takkn Buat Padang JDT Habis Berjuta-juta Boleh Tapi Nak Upgrade Hospital Tak Boleh?", Wanita Ini Berani Mati Sembur Tunku Idris.. Tapi Jawapan Yang Tunku Idris Bagi Memang Buat Dia Terduduk Dan Kerajaan Malu!

2. "Jangan Cakap Saya Reka Cerita ! Saya Nampak Dia Bawak Iphone Tu Pergi Ke Plug Tu Dan Terus. . .Akhirnya Kakak Kepada Nurse Ini Sendiri Dedahkan Punca Sebenar Bagaimana Kebakaran Boleh Berlaku!

3.Tidak Tahan Melihat Nasib Mangsa Kebakaran Hospital Akhirnya Sultan Johor Sultan Ibrahim Iskandar Buat Keputusan Yang Menggemparkan!! Memang Terbeliak Mata Dengan Kebaikkan sultan Johor Ni!! Syabas Sultan!! Macam Ni Yg Rakyat Malaysia MAhukan!

4. Inilah Wajah Nurse Dan Kakitangan Yg Terlibat Dan Memberanikan diri Sanggup Terbakar Demi Menyelamatkan Mangsa Kebakaran! Memang Layak dipanggil Hero Bergadai Nyawa Sendiri !

5. [VIDEO] TERKINI!! Detik Cemas!! Tingkat Dua ICU HSA Terbakar 2 Orang Dipercayai Terperangkap

Rata-rata nitizen dimedia sosial medoakan kesihatan jururawat ini yang sanggup megadai nyawa nya demi tugas akhir nya dia juga turut ditimpa musibah.


Nurul%2BAin%2BSyawqah%2BWardiah%2B5.jpg

Nurul%2BAin%2BSyawqah%2BWardiah%2B-%2B7.

Nurul%2BAin%2BSyawqah%2BWardiah%2B1.jpg

Nurul%2BAin%2BSyawqah%2BWardiah%2B2.jpg

Nurul%2BAin%2BSyawqah%2BWardiah%2B6.jpg

Nurul%2BAin%2BSyawqah%2BWardiah%2B4.jpgNurul Ain Syawqah Wardiah berasal dari Termeloh Pahang segala indetiti mengenai jururawat ini tidak banyak didedahkan mungkin bagi memberi penghormatan pada mangsa dan keluarga.

Mengikut laporan Harian Metro Ketua Pengarah Kesihatan Datuk Dr Noor Hisham Abdullah, dalam catatan di Facebook, berkata satu-satunya pesakit yang berjaya diselamatkan dari ICU Hospital Sultanah Aminah (HSA), kini berada dalam keadaan kritikal dan dipindahkan ke Unit Kebakaran, Hospital Sultan Ismail.

"Seramai 10 staf (HSA) terjejas oleh kebakaran itu dengan tiga daripadanya dimasukkan ke ICU di Hospital Sultan Ismail. Tujuh yang lain mengalami kecederaan ringan dan sedang dipantau rapi," katanya.


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments