Header Ads

PERGHHH!! Gambar Terkini Anak Dara Mas Idayu Yang Cun Bikin Ramai Lelaki Cair

loading...

Penyanyi Dangdut Malaysia yang dahulunya pernah popular dengan lagu Cintaku 100% mempunyai seorang anak gadis berusia 18 tahun bernama Nur Dayini Asyiqah.

PERGHHH!! Gambar Terkini Anak Dara Mas Idayu Yang Cun Bikin Ramai Lelaki Cair
PERGHHH!! Gambar Terkini Anak Dara Mas Idayu Yang Cun Bikin Ramai Lelaki Cair
Melihatkan wajah terkini Dayini, saling tak tumpah seperti ibunya.


ARTIKEL MENARIK:
1. Jawapan Panas Nabil Isu Lawak Melampau Elly Mazlein!! Inilah perkara mengejutkan bakal Nabil lakukan (jika diminta) demi puaskan hati semua pihak!!!

2. TERBARU ! ASTRO BUAT KEPUTUSAN YANG MENGEJUTKAN NABIL . Harap Peminat Nabil Bawa Bersabar.. Lihat Apa Tindakan Yg Kena Terhadap Nabil!

3. VIDEO: PANAS ! Inilah Yg GURAUAN GILA BABI Nabil Buat Elly Mazlein Malam Tadi Dalam Gegar Vaganza Hingga Digelar Pelawak Bodoh !

4. Nur Sajat Buat Hal Lagi!! Kongsi Video Bog*l Di Instagram

5. PANAS!! Pendedahan Terkini Elly Mazlein Sebelum Konsert Kedua Gegar Vaganza Semalam.. Inilah Rahsia Besar Di Sebalik Sidang Media Bekas Suaminya Yang Orang Ramai Tidak Tahu!!

“Kalau nak tahu wajah saya masa dulu macam Dayini sebab wajahnya banyak ikut wajah saya. Mungkin sikapnya sahaja tidak sama seperti mak dia yang tegas ni,” kata Mas Idayu.

Khabarnya anaknya ini memang hebat dalam bermain piano dan juga mempunyai bakat nyanyian dalam bidang nyanyian seperti ibunya. Bak kata pepatah mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi, kan?


________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments