Header Ads

Di mana kamu Syuk !! Hari ke2 pencarian Shukri di Jambatan P.Pinang .. pihak scuba bertungkus lumus [6 Gambar]

loading...

Prai : Di mana kamu Syuk !! isteri, anak-anak mu, keluarga mu dan sahabat handai mu menanti mu ramai yang terkejut dengan apa yang kamu lakukan.

Di mana kamu Syuk !! Hari ke2 pencarian Shukri di Jambatan P.Pinang .. pihak scuba bertungkus lumus [6 Gambar]
Di mana kamu Syuk !! Hari ke2 pencarian Shukri di Jambatan P.Pinang .. pihak scuba bertungkus lumus [6 Gambar]
Jasad lelaki yang dipercayai terjun dari Jambatan Sultan Abdul Halim Muadzam Shah semalam masih belum ditemui dan operasi mencari dan menyelamat masih dilakukan, di sini, pagi tadi.


ARTIKEL MENARIK:
1. Dipukul Separuh Nyawa Dan Diketak Parang Dileher. Wanita Ini Nekad Bersembunyi Dan DEDAH Penderitaannya Selama Ini !!!

2."Saya Dah Lama Perasan Benda Tu Tapi Saya Tak Beri Tahu Sebab Nanti Diorang Cakap Saya Tipu..", Memang Pelik, Lembaga Misteri Seakan-akan Wanita Mengandung Semasa Kebakaran Hospital Kemarin

3. "Pakailah Royal Ward, saya kasi"., Video LIVE Sultan Johor Selamber Membenarkan Ward Diraja Digunakan Untuk Pesakit Hospital Terbakar! Memang Sempoi! Tengok Cara Dia Cakap! Memang Berjiwa Rakyat!

4. ”Ya Allah TERSENTUH Melihat Keprihatinan Permaisuri Johor Ini”

5. 8 FOTO: NGERI! Kemalangan NGERI Budak Sekolah Baru Berlaku Petang Tadi ! Inilah Padahnya Kalau Merempit

Operasi yang dihentikan pada 7 malam semalam disambung semula 8 pagi tadi membabitkan beberapa agensi lain termasuk Jabatan Bomba Dan Penyelamat, Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM), Pasukan Polis Marin dan Angkatan Pertahanan Awam Malaysia (APM).
Syukri%2BSaad%2B5.jpg

shukri%2Bsaad%2B8.jpg

shukri%2Bsaad%2B9.jpg

shukri%2Bsaad%2B10.jpg

shukri%2Bsaad.jpg

Komander Operasi, Penolong Penguasa Bomba Mohd Rosmaidi Baharuddin berkata, helikopter APMM dan dua penyelam bomba antara yang terbabit dalam operasi berkenaan.
Beliau berkata, kawasan pencarian dibahagikan di beberapa lokasi dan pihaknya membuat pencarian di bahagian dasar laut yang berlumpur di kawasan tempat lelaki berkenaan terjun.
"Sehingga jam 10 pagi ini, unit penyelam kami memberitahu bahawa tahap kejelasan air berada di tahap rendah dan arus air tidak beberapa laju seperti semalam.
"Pada selaman pertama, kami masih belum dapat mengesannya dan selain itu helikopter milik APMM juga membuat pemantauan di udara," katanya.

Team scuba bomba Penang buat selaman dua kali tetapi masih gagal menjumpai. Operasi disambung esok pagi. Doakanlah agar dipermudahkan.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments