Top Ad 728x90

Saturday, 29 October 2016

"BARU 3 HARI CUBA, BADAN RASA RINGAN, KULIT JADI CANTIK" . Anda WAJIB Tengok. Cara Penyediaan yang MUDAH. KONFEM BERKESAN !

loading...

Adakah anda pernah mendengar tentang manfaat air kismis? Sungguh mengagumkan serta penambahan nutrisi yang begitu baik untuk dimakan sehari-hari, terutama untuk meningkatkan kesihatan hati.

"BARU 3 HARI CUBA, BADAN RASA RINGAN, KULIT JADI CANTIK" . Anda WAJIB Tengok. Cara Penyediaan yang MUDAH. KONFEM BERKESAN !
"BARU 3 HARI CUBA, BADAN RASA RINGAN, KULIT JADI CANTIK" . Anda WAJIB Tengok. Cara Penyediaan yang MUDAH. KONFEM BERKESAN !
Hati serta buah pinggang merupakan organ penting untuk bersihkan darah, menyingkirkan toksin dan logam berat yang terkumpul dalam tubuh serta akhirnya boleh membuat anda sakit. Namun terkadang beberapa fungsi utama tergendala kerana pola makan yang tidak sekata, makan makanan berlemak terlalu banyak, atau kebiasaan kehidupan seharian yang tidak terurus.


ARTIKEL MENARIK:
1. Lemak Di Perut Habis Hilang Dengan Campuran Dua Bahan Ni Sahaja! Dalam Masa 60Minit Terus Kempis! Sangat Mudah Dan Murah! Jom Buat Sama-sama! Sama Boleh Kurus! Jom Share!

2. Jika Anda Ada Tumor Fibroid/Kulit Berlebihan Di Tubuh,Ini Cara Mudah Hilangkan Guna…

3. TOLONG SEBARKN ! 1X Anda Sebar Bererti Anda Telah Menyelamat Jutaan Nyawa Manusia! Perempuan Mesti Baca Tolong TIDAK ABAIKAN 9 FAKTOR GEJALA INI

4. (INFO MANFAAT) JANGAN ABAIKAN !! Tak Sangka Air Rebusan Jagung Boleh Mengubati Darah Tinggi, Diabetes Dan Merawat BUAH PINGGANG !! ((SILA Kongsi))

5. HASIL Campuran Cuka JALEN Dan Softener DAIA Ini Buat Ramai Surirumah TERSENYUM PUAS !!!

Jadi apa rahsia besar di sebalik air kismis? Air Kismis dapat merangsang sistem biokimia tertentu dalam hati yang menolong detoksifikasi aliran darah anda bekerja lebih efektif. Manfaat air kismis sebahagian besar datang dari buah anggur sendiri, yang anda mungkin sudah tahu tentangnya. Bila anda ikuti rawatan ini sepanjang empat hari berturut-turut, anda bakal lihat kesihatan pencernaan anda bertambah serta anda mempunyai lebih banyak tenaga.

Doktor sering mengesyorkan untuk anda pengambilan kismis di pagi hari untuk menjaga lebih baik kesihatan hati anda, menghilangkan kolesterol tidak diperlukan, turunkan kadar trigliserida, serta mencegah sembelit atau sakit perut.

Kismis iaitu sumber semula jadi vitamin serta mineral, namun manfaatnya bakal meningkat cepat bila anda pengambilan air rendaman kismis ini. Hal semacam ini kerana kandungan gulanya yang kurang.

Sebuah sumber alami antioksidan

Begitu penting untuk diingat kalau kismis iaitu salah satu yang sumber semula jadi paling baik daripada anti-oksidan.

Ksimis yang disebut anggur kering kaya dengan bioflavonoid yang membantu melindungi anda dari radikal bebas serta menguatkan pertahanan badan dalam melawan penyakit.

Minum air kismis sepanjang empat hari berturut-turut sekurang-kurangnya satu bulan sekali bakal menolong organ hati anda lebih baik dalam menjalankan fungsinya.

Minum air kismis iaitu cara mudah tetapi berkesan untuk membersihkan aliran darah serta merangsang manfaat hati yang baik, serta meningkatkan pencernaan anda. Hal seperti ini mendorong pemisahan gastrik, menolong anda memproses makanan anda lebih baik serta menyerap nutrisi. Anda bakal mula lihat manfaat ini sekitaran dua hari selepas memulakan minum air kismis ini.

Cara Menyediakan Air Kismis

Bahan-bahan:

400 ml air / 2 cawan air
150 grm Kismis

Langkah-langkah:

1. Tentukan kismis dengan Kualiti yang baik, baiknya tentukan Kismis organik.
2. Panaskan air dalam periuk. Masukkan Kismis lalu didihkan selama 20 minit. Matikan api, tutup periuk.
3. Biarlah Kismis terendam semalaman.
4. Pada keesokan harinya, saring dan tuangkan kedalam gelas air Kismis itu.
5. Minum pada pagi hari waktu perut kosong atau 30 minit sebelum sarapan.
6. Lakukan ini sekurang-kurangnya 4 hari berturut-turut sebulan sekali untuk mendapatkan hasil maksimum.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90