Header Ads

Allah .. Allahh.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! Mohon Share !

loading...

JIKA sebelum ini, ‘serangan’ badut pembunuh hanya dilaporkan di negara-negara barat seperti Amerika Syarikat, Britain dan Australia hingga menimbulkan kekecohan dan ketakutan.

Allah .. Allahh.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! Mohon Share !
Allah .. Allahh.. Mohon Sebarkan ! Badut 'PEMBUNUH' Kini Dah Sampai Di Malaysia ! Mohon Share !
Tetapi perkongsian Chloe Ong Dan Alex Tham menerusi laman sosial Facebook baru-baru ini membuktikan fenomena badut pembunuh ini sudah mula menular di ibu negara.


ARTIKEL MENARIK:
1. Selamat Jalan ASTRO,Dah Boleh CABUT Astro Anda SEKARANG! – Seluruh Rakyat Malaysia TERKEJUT Dengan Berita Ini ... Anda Tengok Sendiri Siapa Yg Ada Tu !

2.  Bau Kencing Kucing Kurang Menyenangkan. Ini Cara Latih Kucing Anda Kencing Di Tandas Yang Sangat MUDAH !!!

3. "Selamat Tinggal ASTRO" Anda dah Boleh CABUT Astro Anda SEKARANG !.Anda PAsti Terkejut Apa yang ada SINI. WOW..cepat g dftar weh

4. Inilah 174 Nama ANAK PEREMPUAN YANG BAIK !! ((SIMPAN DAN TOLONG KONGSIKAN INFO INI))

5. Jika Anda Ada Tumor Fibroid/Kulit Berlebihan Di Tubuh,Ini Cara Mudah Hilangkan Guna…
1.jpg
2.jpg


Dalam posting tersebut memaparkan beberapa keping gambar individu yang memakai kostum badut dengan pandangan menakutkan di taman permainan sekitar Kuala Lumpur.

Chloe berkata, dia pernah terserempak melihat badut tersebut di sebuah taman permainan kanak-kanak yang sedang memerhatikannya dari arah belakang.

Badut tersebut melambaikan tangan ke arahnya tetapi dia bertindak melarikan diri selepas mengambil gambar badut yang berdiri berdekatan dengan permainan gelongsor.

Walaupun tidak dinyatakan tempat kejadian itu tetapi netizen percaya gambar badut pembunuh itu diambil di sebuah taman permainan di Bukit Jalil.

Netizen menganggap ‘kemunculan’ badut pembunuh itu sebagai percubaan untuk menakut-nakutkan penghuni di sekitar Kuala Lumpur.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments