Header Ads

Ishh Memalukan!..Guru wanita BERTUDUNG hadapi hukuman penjara 17 tahun PAKSA pelajar buat hubungan k3lamin dalam KERETA

loading...

Sungguh memalukan,seorang guru perempuan bertudung dari Prospek Park, di New Jersey, Amerika Syarikat (AS),ditahan polis kerana memaksa pelajar berusia 16 tahun untuk melakukan hubungan intim dalam kereta.

Ishh Memalukan!..Guru Bertudung Paksa Murid 16 Tahun Berkelamin Di Dalam Kereta
Ishh Memalukan!..Guru wanita BERTUDUNG hadapi hukuman penjara 17 tahun PAKSA pelajar buat hubungan k3lamin dalam KERETA
Daily Mail melaporkan Hardan yang merupakan guru ganti telah melakukan jenayah hubungan intim paksa dengan remaja dari Manchester Region


ARTIKEL MENARIK: Ingat Lagi Kes Suami Isteri Bunuh Diri ? Akhirnya Polis TEMUI 5 BUKTI Yg MENGEJUTKAN Ini Bukan Kes Bunuh Diri !

Pasukan penyiasat berkata, insiden itu berlaku Khamis (20/11/2014), di Wayne, New Jersey. Namun,butiran mengenai insiden dan mangsa itu tidak didedahkan.

Menurut NorthJerysey.com, guru bertudung ini bertemu dengan pelajar tersebut di luar waktu sekolah lalu dia membawa pelajar ke sebuah lokasi di Wayne. Hubungan s#ks berlaku di dalam kereta guru tersebut di sebuah tempat parkir.

Hardan bakal menghadapi tuntutan hukuman penjara selama 17 tahun jika terbukti bersalah atas semua tuduhan yang dikenakan kepadanya.

sumber

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments