Astaghfirullahalazim!! Marah Disuruh Solat Jumaat, Remaja SANGGUP Tikam Dan Bakar Ibu Kandung Hidup Hidup

loading...

Astaghfirullahalazim!! Marah Disuruh Solat Jumaat, Remaja SANGGUP Tikam Dan Bakar Ibu Kandung Hidup Hidup

Marah Disuruh Solat Jumaat, Remaja Tikam Dan Bakar Ibu Kandung Hidup Hidup

Astaghfirullahalazim!! Marah Disuruh Solat Jumaat, Remaja SANGGUP Tikam Dan Bakar Ibu Kandung Hidup Hidup

Dek kerana disuruh menunaikan solat jumaat, seorang remaja lelaki yang dikenali Taufik Hidayat sanggup menikam dan membakar ibu kandungnya hidup hidup hingga meninggal dunia.


ARTIKEL MENARIK: Top 7 Pembunuhan Seksual Paling Kejam Dan Ngeri..

Dalam kejadian yang berlaku pada hari Jumaat yang lepas, mangsa yang dikenali Eni Derma ditemui terbakar di bawah pokok belakang rumahnya di kampung jorong giriang-giriang,bukit tinggi,sumatra barat. indonesia.

Mayat mangsa pertama kali ditemui oleh anak keduanya Rezki Wahyudi semasa balik dari solat jumaat dia melihat bercakan darah di pintu belakang rumah mereka yang dalam keadaan terkunci.

Rezki pun akhirnya masuk melalui pintu depan dan melihat adiknya lari kedalam bilik mandi.rezki cuba memanggil ibunya dan mencari kebagian bilik dan dapur.

Dibagian dapur rumah mereka rezki menemukan bercakan darah dan melihat api sedang marah di bawah pokok coco,Ia kemudian mendekati dan memadamkan api tersebut,alahkah terkejutnya ia apabila melihat yang terbakar itu adalah ibu kandungnya.

Motif pembunuhan terebut berpunca daripada pelaku yang marah ketika si ibu menyuruhnya untuk kemasjid menunaikan solat jumaat.

Diketahui mangsa di tikam terlebih dahulu sebelum dibakar,kejadian itu di ketahui pertamakali oleh abangnya dan memberitahu kepada ayahnya sebelum melaporkannya kepada pihak yang berwajib.katanya.

Menurut siasatan awal didapati remaja lelaki taufik hidayat 16 yang ditahan oleh kepolisian, terlebih dahulu diperiksa tentang kejiwaan sebagaimana yang dilaporkan abangnya bahwa adiknya itu memiliki sedikit kelainan mental semenjak dua tahun lalu.

Manakala menurut jiran mangsa ,pelaku berkemungkinan besar memiliki kelainan jiwa,”dia juga tidak mahu pergi kesekolah,apabila penyakitnya kambuh ia selalu berperilaku kasar pada ibunya” katanya.

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

Post a Comment

0 Comments