Header Ads

Inilah Respon Rakan Artis Yang Lain Buat Diana Danielle & Farid! Tak Sangka Diorang Sanggup Cakap Macamtu…

Loading...

MH pasti semua orang sudah sedia maklum dengan isu pelakon popular, Datuk Farid Kamil yang didakwa mengasari anggota polis dan orang awam beberapa hari lalu.

Inilah Respon Rakan Artis Yang Lain Buat Diana Danielle & Farid! Tak Sangka Diorang Sanggup Cakap Macamtu…
Inilah Respon Rakan Artis Yang Lain Buat Diana Danielle & Farid! Tak Sangka Diorang Sanggup Cakap Macamtu…

Walaupun Farid yang ditahan untuk disoal siasat namun yang mendapat tempias atas kesalahannya adalah orang terdekatnya iaitu ahli keluarga.

Banyak kecaman dan komen-komen negatif yang MH baca di media sosial mengenai Farid dan komen tersebut bukan sahaja diberi kepada Farid malah isterinya, pelakon popular, Diana Danielle juga turut terpalit dengan kecaman netizen.

Namun begitu bukan semua yang mengecam, ada juga yang memberikan komen positif dan mendoakan yang baik-baik buat Farid dan Diana.

ARTIKEL MENARIK: "Farid masih jumpa anak" - Datin Diana Danielle, menafikan kenyataan adik iparnya, Fadzil Zahari!

loading...

MH dapati, rakan-rakan artis juga turut memberikan kata-kata semangat buat keluarga Farid dan juga Farid sendiri.






RESPECT LA! . Semuanya berlaku adalah dgn izinNYA dan yang pasti dan nyata tiada benda yg berlaku tanpa sebab dan hikmahnya. . Setiap hambanya diuji mengikut kemampuan masing2.kita tidak tahu tahap mana kemampuan kita.ukurannya adalah berdasarkan ujian yg diberikan olehNYA kpd kita.Hanya yg kuat akan diberikan dugaan yang setahap dengannya. . Dugaan dan kejayaan adalah 2 sahabat baik.mereka tidak akan berpisah.hadirnya dugaan percayalah kejayaan sedang menunggu dihadapan, capainya kejayaan sudah pasti dugaan sedang menanti.itulah kehidupan duniawi. . Cabaran kita semua berbeza.korang tahu ke esok lusa apa cabaran utk kita pulak.maaf la aku sedih bila dok tgk netizen bantai FK bertalu talu,ape perasaan wife dia,anak2 dia dan family dia? Dieorng salah ke? Korang pernah fikir ke? . Kot ye betul dia buat salah sekalipun, adakah dia minta jd smua ni? Knowing him, dia sgt cool,caring n responsible.so kalau xde ‘something wrong’ im very sure dia tak kan buat ape yg dah berlaku.theres must be something wrong behind it yg kita smua tak tahu.cuma yg tahu nak bantai seolah2 dia ni xpernah buat sebesar zarah kebaikan pun.come on la! Hari ni hari dia,esok lusa akn tiba turn kita plak. . Please la semua,aku bkn nak back sbb dia ni kwn celebrity ke apa,tp nak komen tu pk lah dulu.dia pun xnk jadi mcm ni.then kenapa Allah izinkan berlaku pasti ade sebab yg kita smua pun xtahu. . Allah dah pilih dia utk diuiji dgn dugaan yg maha hebat ni hanyalah utk orang hebat sahaja. . Aku harap DD n family stay strong dan aku doakan hikmah disebaliknya akn membawa kebaikan kpd FK n family. . Bro FK aku tahu ko kuat,percayalah ckp aku,the hardest challenges in every level is the last check point before u proceed to the higher level! . Hati aku berkata kata ni bukan untuk menutup kesalahan yg dia buat,cuma aku nk kita semua berfikir sekejap dan bersedia bila tiba giliran kita plak.entah esok atau lusa brother! . Ingatan utk aku dan semua.. . 1 JARI KITA TUNJUK KPD ORANG, LAGI 9 JARI MENGADAP DIRI SENDIRI.
A post shared by fizoomar (@fizoomar) on Jan 12, 2018 at 8:55am PST
Bagus betul perhubungan sesama artis zaman sekarang. Mereka semua sudah saling bantu membantu dan ada kesedaran berkerjasama. MH puji sangat sikap masing-masing yang sentiasa memberi sokongan.
Sumber: Instagram via mediahiburan

-----------------------------------------------------------------
loading...

No comments