Header Ads

(7 Gambar) Ardell Aryana Seksi, Nampak Alur Seluar Dalam

loading...

(7 Gambar) Ardell Aryana Seksi, Nampak Alur Seluar Dalam

(7 Gambar) Ardell Aryana Seksi, Nampak Alur Seluar Dalam
(7 Gambar) Ardell Aryana Seksi, Nampak Alur Seluar Dalam

Pelakon berusia 26 tahun ini merupakan seorang model sambilan sebelum menceburi bidang lakonan. Tak sangka mantap jugak body Ardell Aryana ni. Kecil molek je badannya...pandai bergaya pulak tu...

ARTIKEL MENARIK: “Dia dah macam ustaz dan akan cari pasal dengan saya terutama nak menegur cara saya berpakaian” – Uqasha Senrose dedah sering bergaduh dengan Fikry Ibrahim di set

loading...


Dalam satu sesi photoshoot, Ardell Aryana telah menggayakan pakaian yang ketat sehingga menampakkan alur seluar dalam dan bentuk payudaranya yang montok itu.

Apapun, jom layan gambar photoshoot Ardell Aryana di bawah.



________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments

Powered by Blogger.