Header Ads

SAH!! Akhirnya Shukri Yahaya Berlaku Jujur Dedah Cerita Sebenar Mengenai Perbualan Tak Senonoh Dgn Seorang Gadis Yg Tersebar...!!

loading...

SAH!! Akhirnya Shukri Yahaya Berlaku Jujur Dedah Cerita Sebenar Mengenai Perbualan Tak Senonoh Dgn Seorang Gadis Yg Tersebar...!!

SAH!! Akhirnya Shukri Yahaya Berlaku Jujur Dedah Cerita Sebenar Mengenai Perbualan Tak Senonoh Dgn Seorang Gadis Yg Tersebar...!!
SAH!! Akhirnya Shukri Yahaya Berlaku Jujur Dedah Cerita Sebenar Mengenai Perbualan Tak Senonoh Dgn Seorang Gadis Yg Tersebar...!!

Shukri menafikan, ‘fake account’ yang menyamar dirinya

ARTIKEL MENARIK: KANTOI SUDAH!! Akhirnya status sebenar “Anak Angkat” Stacy AF terbongkar juga,,Patut lah MUKA Nak Sama,,Rupanya...

loading...

Menerusi mStar, Shukri Yahaya menafikan perkara tersebut dan enggan ambil kisah pendedahan palsu itu kerana semua orang boleh menjadi dirinya. Semua orang boleh buat ‘fake account’ dengan menggunakan gambarnya.

“Saya pun dapat tahu berita ni pagi ini. Komen saya senang je, orang sekarang sanggup buat apa sahaja untuk ‘famouskan’ diri mereka tanpa rasa malu akan diri sendiri.

“Mereka seperti sudah tidak bermaruah dan nak popular cara pantaslah ni. Saya sikit tidak terasa dan malas nak layan.

“Stop making stupid people famous“

“Saya malas nak layan mereka, saya maafkan mereka di bulan puasa ni. Orang macam ni buat kita hilang sabar, baik tidak payah layan langsung,”

Shukri Yahya juga mendakwa wanita berkenaan sengaja menggunakan cara tersebut untuk meraih perhatian.


b1.png

b2.png

b3.png

b.png

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
Loading...

No comments

Powered by Blogger.