Breaking News

Pengalaman Dr. Ain rawat Bird Bengkak Pesakit Lelaki amat Menyeramkan

loading...

Pengalaman Dr. Ain rawat Bird Bengkak Pesakit Lelaki amat Menyeramkan

Pengalaman Dr. Ain rawat Bird Bengkak Pesakit Lelaki amat Menyeramkan
Pengalaman Dr. Ain rawat Bird Bengkak Pesakit Lelaki amat Menyeramkan

Gani main futsal malm tu dengan kekangkawan dialah,time main dia terkena rembat kencang dgn pihak lawan..tepat pada zakar dia bukan zakaria ya...

ARTIKEL MENARIK:Punca Sebenar Imam Capang Halau Orang dan Mengamuk di Bazar Ramdahan johor

loading...

senak tak ingat,memandangkan sakit & senak yang amat sangat die alami..dia pon amik keputusan buat medical check up pada keesokkan ari nyea..zakar gani membengkak La kaw-kaw punya,udah di biar nye semalaman..esok,smpai nye di kLinik..maka berdialog la Gani dgn si doktor..doktor Ain,doktor pompuan beb,HOT pLak tu..

Dr. Ain : Ye, Encik Gani..knape ye encik?

Gani : (dgn perasaan & muke maLu) ..err..err..ermm.. anu sy kene bola smlm doc..men futsaL,opponent sy rembat..kaut ooo..senak sgt2 ni,skt gile..

Dr. Ain : Ouh..yeke? ermm.. nk kene tgok tmpt g cedera tu,for check up..ermm..bole tanggalkan seluar?

Gani : aisey..malu la doc.. x de care lain ke?

Dr. Ain : nope,there's no other way..x pe,u jgn risau..i be gentle..sy pon dah biase dgn perkara ni..

Gani : Ok.. (Gani pon pejam mate sambil melondehkan seluar die beserta boxer..maka mcm spring la keluar nye 'bende' tu..)

Dr. Ani : Ouh..gosh.. bengkak yg teruk.. besar sungguh!!

Gani : yeke doc? sy pon x penah tgok besar gini sebelom ni..

Dr. Ani : sy check kejap ye,kalo sakit..ckp..(doktor Ani,memegang zakar gani & mengurut nye)

Tibe2 Gani mencelah..

Gani : Doc..x payah la bagi obat..biar je la..

Dr. Ani : why?

Gani : Sebelom ni sy carik jugak zakar sy ni,tp x jmpe la..dah bengkak ni la baru nmpk..

Dr. Ani : What? erghh~ (pengsan)
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments