Breaking News

(Mengejutkan) Che Ta Mengamuk, Penyanyi Baru Cuba Menggodanya, Panggilnya Sayang?

loading...

(Mengejutkan) Che Ta Mengamuk, Penyanyi Baru Cuba Menggodanya, Panggilnya Sayang?

(Mengejutkan) Che Ta Mengamuk, Penyanyi Baru Cuba Menggodanya, Panggilnya Sayang?
(Mengejutkan) Che Ta Mengamuk, Penyanyi Baru Cuba Menggodanya, Panggilnya Sayang?

Selebriti popular Rozita Che Wan atau Che ta mengamuk di laman sosial apabila seorang penyanyi baru bernama Della Dellon cuba menggodanya.


ARTIKEL MENARIK:KANTOI ! Rupanya Ammar Yg Hina Watson Nyambek Bukan Org Biasa-Biasa ! Anda Pasti Terkejut BESAR Lihat Biodata Penuh Dia Ni !

loading...

Lebih menambah geram, Della Dellon sebenarnya seorang wanita dan dikatakan memanggil dengan gelaran sayang.

Ternyata Che Ta amat berang dengan hal ni dan memuatnaik status yang menjadi tumpuan ramai di laman Instagram miliknya.

Kata Che ta ini merupakan jalan terakhir untuk menghentikan gangguan dari Della Dellon.

Ini kenyataan Che ta:

Allah dah bagi kau jadi pompuan kau nak jadi jantan !!!
Dah jadi jantan , kau kacau bini orang!!!!
Kau nak jadi apa sebenaqnya?????
Jadi syaiton ka?????

Kau dok bersayang- sayang dengan bini orang, muntah la dik!!!!
Bulan- bulan posa ni muhasabah la diri !!!!.
Nak jadi apa pun tak kisah la, jangan kacau hidup orang lain!!!
Ini sebenarnya jalan terakhir yang saya terpaksa ambik diatas kedegilan kau!!!

Pujuk tak makan saman, marah pun kau tak heran, ini ja makan kau bila aku terpaksa up gambaq muka ala-ala jantan kau dik!.
DELLADELLON




Status ini mendapat tumpuan ramai para follower.

Della Dellon meruapakan penyanyi baru yang popular menerusi lagu Persia.

Dia merupakan seorang wanita ayng membawa imej berambut pendek.

P/s: Tunggu penjelasan kisah sebenar dari Che Da dan juga Della Bellon nanti
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments