Header Ads

Steady je pakcik ni,orang tengah merompak tu. ..perompak tu dah acu pistol dah..relax je pakcik ni..memang power

loading...

Steady je pakcik ni,orang tengah merompak tu. ..perompak tu dah acu pistol dah..relax je pakcik ni..memang power

Steady je pakcik ni,orang tengah merompak tu. ..perompak tu dah acu pistol dah..relax je pakcik ni..memang power
Steady je pakcik ni,orang tengah merompak tu. ..perompak tu dah acu pistol dah..relax je pakcik ni..memang power

Steady je pakcik ni,orang tengah merompak tu...perompak tu dah acu pistol dah..relax je pakcik ni..memang power lah...tak takut mati ke..pakcik ni ingat orang tengah berdrama ke..

ARTIKEL MENARIK:Pembantu Kedai Dirompak Sebelum Dirogol Dua Penyamun Dirakam CCTV

loading...


Sila tonton video:

DHarian

________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...

No comments

Powered by Blogger.