Header Ads

Kerja Gila.. Peminat Wanita Geram Sampai Mahu Gigit Peha Zul Ariffin

loading...

Kerja Gila.. Peminat Wanita Geram Sampai Mahu Gigit Peha Zul Ariffin

Kerja Gila.. Peminat Wanita Geram Sampai Mahu Gigit Peha Zul Ariffin
Kerja Gila.. Peminat Wanita Geram Sampai Mahu Gigit Peha Zul Ariffin

Zul Ariffin merupakan pelakon kacak yang mempunyai ramai peminat.

ARTIKEL MENARIK: "Ia Disebar Pihak Tertentu.." Nabil Ahmad, Lisa Surihani Terima Dugaan..Jom Baca Pendedahan Nabil

loading...

Hero filem J Revolusi ini ada memuatnaik fotonya yang jelas menampakkan peha yang agak sado.

Ini menyebabkan ramai peminat wanita yang memberi komen yang agak 'merenyam'.

Ada dua keping gambar Zul yang sedang bercuti di Ibiza, Sepanyol.

Satu di dalam boat manakala satu lagi gambar bersebelahan dengan kereta mewah.
Gambar ini ternyata mengundang komen pelik dari peminat yang tidak keruan.

Ini antara komennya:

fayy**na: "S3ksi ye"

widawa**rose: "Aummm"

wher**eee: "tople3s please"

aish**yyah: "Weeii..peha ayam"

hun**yah: "Kete dah segak, tapi dengan adanya awak posing cenggitu, saya mengalami depression sampai tahun depan"

prv**drxs: "Geramnya paha tu nak gigit je"

ki**kun: "Wow...nak jadi tukang cuci kereta dan cuci baju pun jadi lah..@zul_ariffin .. tak payah gaji ... free setahun"

tash**karia: "Too hot to handle.. Auchhhhhh"

za**fril: "Terlalu mngoda"

she**eth: "Bikin melting"

san**9: "Cekcii nyaa abanggg"

Sementara itu, ada juga yang menghentam tindakan komen-komen ini yang dikatakan menunjukkan wanita agak gatal sama seperti lelaki.
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
Loading...

No comments

Powered by Blogger.