• Breaking News

    Tuesday, 30 May 2017

    Awek yang pegang bayi ni tiba-tiba pengsan, nasib baik tangan pekerja ni cepat, sempat tangkap bayi tu daripada terjatuh ke lantai!!

    loading...

    Awek yang pegang bayi ni tiba-tiba pengsan, nasib baik tangan pekerja ni cepat, sempat tangkap bayi tu daripada terjatuh ke lantai!!

    Awek yang pegang bayi ni tiba-tiba pengsan, nasib baik tangan pekerja ni cepat, sempat tangkap bayi tu daripada terjatuh ke lantai!!
    Awek yang pegang bayi ni tiba-tiba pengsan, nasib baik tangan pekerja ni cepat, sempat tangkap bayi tu daripada terjatuh ke lantai!!

    Beli minuman bersama bayi kat kedai, bila nak bayar kat cashier sana, pekerja rasa tidak betul. Awek ni tiba-tiba pengsan kat kaunter sana. Nasib baik tangan pekerja ni cepat..

    ARTIKEL MENARIK:Video: Bayi baru lahir ini tak sabar-sabar nak berjalan sampai bidan pun terkejut!

    loading...


    Sila tonton video:

    DHarian

    ________________________________________________________
    Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
    loading...

    No comments:

    Post a Comment

    Total Pageviews