Breaking News

Pemandu Bas Mahligai yang dinaiki Mira Filzah dan Aliff Aziz maut kemalangan (10 Gambar)

loading...

Kuala Lipis : Kemalangan melibatkan sebuah Bas Ekspres Mahligai dengan sebuah treler pada awal pagi 6 haribulan April lalu di Sungai Yu Merapoh.

Pemandu Bas Mahligai yang dinaiki Mira Filzah dan Aliff Aziz maut kemalangan (10 Gambar)
Pemandu Bas Mahligai yang dinaiki Mira Filzah dan Aliff Aziz maut kemalangan (10 Gambar)


Bas dikatakan melanggar treler yang parking di tepi jalan difahamkan pemandu ke 2 bas terbabit meninggal dunia dalam kemalangan itu.

ARTIKEL MENARIK:Suami Bawa Anak Naik Kereta Sengaja Bagi Kemalangan, Polis Bagi Tahu Puncanya Buat Aku Menangis ...

loading...

Bas dalam perjalanan dari Kuala Lumpur ke Kota Bharu, apa yang mengundang pilu Pemandu kedua bas terbabit yang maut pernah muncul dalam Drama Meh Sandar Pada Aku lakonan Mira Filzah dan Aliff Aziz yang bersiaran di TV3.

Bas%2Bmahliga.jpg

Bas%2Bmahliga%2B8.jpg

Bas%2Bmahliga%2B5.jpg

Bas%2Bmahliga%2B6.jpg

Bas%2Bmahliga%2B7.jpg

Bas%2Bmahliga%2B3.jpg

Bas%2Bmahliga%2B1.png

Pemandu%2Bbas%2B1.png

Drama terbabit bersiaran pada 8 April lalu 2 hari selepas Bas yang dinaiki kedua pelakon tersebut semasa pengambaran drama itu terlibat dalam kemalangan dan yang mana pemandu nya yang dikenali dengan nama Abang Nuar maut.

Semasa kemalangan berlaku Abang Nuar merupakan pemandu kedua bas terbabit yang duduk di sebelah kiri penumpang maut apabila bas tersebut gagal dikawal dan melanggar treler rosak yang parking ditepi jalan lebuh raya baru Sungai Yu Merapoh.

Ramai yang menonton drama terbabit terkejut apabila abang nuar muncul dalam drama terbabit membawa bas yang mana Mira Filzah dan Aliff Aziz adalah penumpang bas tersebut.

Semoga roh abang nuar dicucuri rahmat salam takziah kepada isteri nya yang mana anak-anak nya masih bersekolah, Punca sebenar kejadian masih disiasat oleh pihak berwajib. Al fatihah
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
loading...
loading...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No comments