Header Ads

"Dato Red Baru Balik Nikah Nombor 3...." - Pendedahan Mengejutkan Datin Red

loading...

Siapa yang tak kenal dengan Dato Red, seorang usahawan yang kaya dan telah berkahwin dengan penyanyi Adira.

"Dato Red Baru Balik Nikah Nombor 3...." - Pendedahan Mengejutkan Datin Red
"Dato Red Baru Balik Nikah Nombor 3...." - Pendedahan Mengejutkan Datin Red

Adira kini baru sahaja menerima kedatangan cahaya mata sulung yang diberi nama Anggerik.

ARTIKEL MENARIK:PANAS ! Datin Red Dedah Pekerjaan SEBENAR Suaminya Sebelum Jadi Datuk ! Rupanya Ni Je Kerja Dia Dulu !

loading...

Adira merupakan isteri kedua, manakala isteri pertama bernama Syarifah Norshafila atau lebih mesra disapa dengan nama Datin Red.

Dalam perkongsian terbaru Datin Red, dia ada memuat naik foto suaminya dengan kereta yang rosak.

Namun dia juga mendedahkan bahawa suami baru sahaja pulang bernikah buat kali ketiga.

Kenyataan ini sememangnya telah mengejutkan ramai pihak.

Ini tulisnya:

"Baru balik nikah no 3, kereta breakdown kat highway..
Hahaha padan muke... tapi aku jugak dia call suruh ambik..
Laki aku playboy laki kau????
Siapa tak tahan gurau pergi jauh-jauh.."



Ternyata perkongsian ini mencetuskan tanda tanya followernya adakah benar Dato Red dan bernikah seorang lagi sebagai isteri ketiga?

Atau adakah ini hanya gurauan dari Datin Red?

Di ruangan komen, memang banyak pertanyaan yang diberikan kepada Datin Red tentang hal ini.

Sehingga kini masih belum ada pengesahan dari Dato Red tentang hal ini.

Sebelum ini memang Dato Red ada mendedahkan dia mahu kahwin empat sebelum berumur 40 tahun.

Sama-sama kita tunggu perkembangan kisah ini nanti.
________________________________________________________
Untuk dapatkan makluman berita terkini, viral dan informasi berguna dari blog ini melalui Facebook, sila LIKE page kami:
Loading...

No comments

Powered by Blogger.